Skylanders: Spyro’s Adventure tot nu toe ’s werelds best verkopende game in 2012

Activision heeft zojuist bekendgemaakt dat niet Call of Duty maar Skylanders: Spyro’s Adventure tot nu toe de best verkopende game in 2012 is. Het avontuur dat is uitgekomen voor PC, PlayStation 3, Xbox 360, Wii en 3DS is tot 30 april het meeste over de toonbanken gegaan. Dit is gebleken uit tellingen van NPD Group, GfK, Charttrack en vanuit schattingen van Activision.

De cijfers zijn wel enigszins vertekend, doordat het spel gebruik maakt van speciale figuren die je los kan kopen. Deze accessoires tellen namelijk ook mee bij de verkoopcijfers. Desalniettemin is dit een opmerkelijke prestatie van de game die in oktober 2011 uitkwam.

 1.   
  xColdNight's avatar

  Tjah… Mijn broertje koopt de winkels bijna leeg… Hij moet per sé al die Skylanders hebben, ik vind het maar geldverspilling, 10euro voor zo’n ding 😕

 2.   
  Lazar93's avatar

  ”Kim231″ schreef, "Tjah… Mijn broertje koopt de winkels bijna leeg… Hij moet per sé al die Skylanders hebben, ik vind het maar geldverspilling, 10euro voor zo’n ding 😕 "

  laat ze lekker wij betaalde vroeger 100en euros aan pokemon en yugi-oh kaarten (Algemeen weet neit of jij dat deed haha )

 3.   
  ronineter's avatar

  Ja daar uit blijkt maar weer. games met nutteloze troep of toevoegingen verkopen het best

 4.   
  DeAdSeYe's avatar

  Troep of nutteloos wil ik niet zeggen, want er zit toch een toegevoegde waarde in die losse poppetjes. Deze zul je ook nodig hebben om verder te komen in het spel.

  Waar ik werk zitten we al sins December van 2011 zonder voorraad van Skylanders. Er is gewoon teveel vraag en te weinig productie, en op marktplaats betaal je blauw voor 1 poppetje.

  Wij verzamelde vroeger heel wat anders, zoals kaarten. De tegenwoordige jeugd skylanders!

 5.   
  N.Frufo's avatar

  Poppetjes: Ze zijn gewoon leuk! 😀