Dead Island-sequel momenteel niet in ontwikkeling

Ondanks de matige reviewscores was Dead Island een groot commercieel succes. Derhalve zou het weinigen verbazen als er momenteel hard wordt gewerkt aan een sequel op de game, maar uitgever Deep Silver heeft zojuist ontkend dat Dead Island 2 in productie is.

De geruchtenmolen raakte aan het draaien toen IGN Germany uit betrouwbare bron had vernomen dat Yager, de Duitse studio achter Spec Ops: The Line, de opdracht had gekregen om Dead Island 2 te ontwikkelen. Guido Eickmeyer, development director bij Deep Silver, heeft vervolgens contact gezocht met IGN Germany om de geruchten te ontkennen. Toch gaf Eickmeyer aan dat de kans aanwezig is dat Yager in de toekomst wel gebruikt zal worden voor de ontwikkeling voor Dead Island 2:

We are neither working with Yager on Dead Island 2 nor do we have any contractual agreement with Yager about any project at this point. There is a legitimate chance that we will – at some point – work together on a title – and I would not even exclude the possibility that this could be something within the Dead Island franchise. However, we have neither something in place or in discussion between the parties that would explain such a news, nor do we have Dead Island 2 in concept or production with external partners.
Het succes van Dead Island wordt grotendeels toegeschreven aan de indrukwekkende debut trailer. Check deze hieronder.

 1.   
  Shauwert's avatar

  Dead Island was wel leuk maar er waren heel erg veel bugs, en werd al heel snel saai. Hoop dat al zouden ze ooit een deel 2 maken ze wel iets meer variatie hebben en alle bugs verwijderen.

 2.   
  gatemaster64's avatar

  ”Kipiop1″ schreef, "Dead Island was wel leuk maar er waren heel erg veel bugs, en werd al heel snel saai. Hoop dat al zouden ze ooit een deel 2 maken ze wel iets meer variatie hebben en alle bugs verwijderen. "

  logisch dat hij zij is het enige dat je doet is zombies neerknallen daar wordt je op een gegeven moment wel moe van

 3.   
  StaRific's avatar

  De bugs maakte het online spelen een hell. Daardoor halverwege afgehaakt en bugs zijn nog steeds niet verholpen. Jammer

 4.   
  DutchGamer-W-'s avatar

  ”gatemaster64″ schreef, "[quote=”Kipiop1″]Dead Island was wel leuk maar er waren heel erg veel bugs, en werd al heel snel saai. Hoop dat al zouden ze ooit een deel 2 maken ze wel iets meer variatie hebben en alle bugs verwijderen. "

  logisch dat hij zij is het enige dat je doet is zombies neerknallen daar wordt je op een gegeven moment wel moe van[/quote]

  Nou ik werd niet echt moe van de zombies neer te knallen want dat was awesome en bloederig, want zoveel games hebben dat niet dat je zombies van hoofd tot teen kan afslachten.

  Maar ja zo mochten wel wat aan de bugs doen, en voicewerk want het was echt emotionloos in de cutscenes.
  En de framework dat pops in was om te janken.
  Maar ik had een probleem met de Quests, het was meestal ga naar punt A om iets op te halen en keer dan weer terug naar punt B, het waren alleen maar objecten ophaal missies.

  Maar eerlijk is eerlijk ik vind het jamer dat er (nog) geen sequel komt. ๐Ÿ˜ณ

 5.   
  toqeer's avatar

  beter alsof het vorige deel geweldig was ofz was tog matig ๐Ÿ˜›

 6.   
  Hitman047's avatar

  ”gatemaster64″ schreef, "[quote=”Kipiop1″]Dead Island was wel leuk maar er waren heel erg veel bugs, en werd al heel snel saai. Hoop dat al zouden ze ooit een deel 2 maken ze wel iets meer variatie hebben en alle bugs verwijderen. "

  logisch dat hij zij is het enige dat je doet is zombies neerknallen daar wordt je op een gegeven moment wel moe van[/quote]

  Welnee, Zombies slachten gaat nooit vervelen. ๐Ÿ˜‰

 7.   
  Fatal1ty's avatar

  Die trailer is echt een superieur meesterwerk kan het niet anders noemen, helaas heeft de game dat all dat mooie niet waargemaakt.