GamersNET RADIO: aflevering 116 – met Sander als invaller!

Deze week is er weer een nieuwe GamersNET RADIO, en een hele bijzondere nog wel, want invaller Sander neemt plaats als co-host, bij afwezigheid van andere redacteuren van GN. En Sander is een jeugdvriend van Peter, dus verwacht vele verhalen uit de oude doos.

Natuurlijk behandelen we ook veel nieuwe, waaronder Blacks Ops II, The Elder Scrolls Online, photographtheworld.nl, Wii U is hardcore, schildpadden op Curaçao en nog veel meer.

Daarnaast behandelen we uiteraard weer een mail van Killgamer01 en zingt Hans Otjes zijn lied!

Heb je zelf een vraag of iets anders, dan kun je altijd mailen via [email protected], of laat het weten via Twitter: @GamersNETnl, @PetorGN.

[radio]Luister hier naar aflevering 116 van GamersNET RADIO[/radio]

 1.   
  SonyBoy's avatar

  Nou potjandorrie. Schrijf ik een mail, omdat Peter vraagt om mails zodat die, die na de vakantie kan gebruiken in de radio. Word ik gewoon overgeslagen! Dit is nu al de tweede keer Peter, houd je niet van kale mensen? (Zie maar mijn plaatje.)

 2.   
  RenevdGijp's avatar

  Sander mag blijven!

 3.   
  Petor's avatar

  Xboxfan schreef, "Nou potjandorrie. Schrijf ik een mail, omdat Peter vraagt om mails zodat die, die na de vakantie kan gebruiken in de radio. Word ik gewoon overgeslagen! Dit is nu al de tweede keer Peter, houd je niet van kale mensen? (Zie maar mijn plaatje.)"

  Sorry man. Ik zet in mijn mailprogramma een vlaggetje bij de mails die ik heb gehandeld. En er staan geen mailtjes van jou flagloos. Heb je hem naar mijn eigen mail gestuurd of [email protected]? Kun je hem nog eens sturen? Dan behandel ik hem de volgende aflevering extra uitgebreid. Om het goed te maken 😉

 4.   
  tijny's avatar

  he he die 2 saaien weken zijn weer voor bij.
  welkom terug peter 😀

 5.   
  Zeeha's avatar

  Vette GNR met Sander… grappig en zeer interessant weer 😀