Vijfdelige Call of Duty: Black Ops II documentaire verkent de toekomst

Activision heeft zojuist een vijfdelige documentaire, waarin Ollie North, Wired for War-auteur Peter Singer en de Amerikaanse Special Forces-majoor Alex Brown vertellen hoe de oorlog van de toekomst er volgens hen uit zal zien. Hun visie op de toekomst is van grote invloed geweest op het verhaal en de actie van Call of Duty: Black Ops II. Eerder kregen we al een korte versie van de Black Ops 2 documentaire te zien. Check snel de onderstaande video’s, waarin wordt verteld hoe “iets dat start in onze verbeelding al snel kan eindigen op het slagveld”.

 1.   
  jungler's avatar

  Ik vind nu wel dat ze zichzelf een beetje als warjunks voordoen… Het laatste wat hij zegt in chapter 5?? 😕

 2.   
  Alfa Warrior's avatar

  Ik vind dit eigenlijk wel een heel slechte manier van reclame maken hoor.

  Voor een videogame, echte mensen met theorieën uit het echte leven gebruiken maar dan voor de promotie van iets wat daar helemaal niks mee te maken heeft (een videogame).

  Angst versprijden in plaats maar dan stiekem zeggen: “Hey kijk, dit is er nog niet – maar je kan het wel spelen in ons spel, maar pas op hoor! dit gaat echt gebeuren”.

  Maar, ik kan er niet onder uit – het is wel een originele manier van reclame maken…. tot CoD 15 uit komt en ze deze truc nog steeds gebruiken.

 3.   
  KgUnl!mited's avatar

  ik denk dat activision toch de echtheid in de serie wilt houden. En d.m.v. deze documentaire willen ze dan laten zien dat ze niet zomaar een zelf verzonnen wereldje hebben gebouwd, maar ook weer op feiten die veel mensen niet kennen. Komt wel wreemd op je over zo, maar ik vind die nieuwe setting wel interresant.

 4.   
  Hillianii's avatar

  😆

 5.   
  gatemaster64's avatar

  vind het niet erg interesant moet ik zeggen 🙁

 6.   
  El Poco Polo's avatar

  KgUnl!mited schreef, "ik denk dat activision toch de echtheid in de serie wilt houden. En d.m.v. deze documentaire willen ze dan laten zien dat ze niet zomaar een zelf verzonnen wereldje hebben gebouwd, maar ook weer op feiten die veel mensen niet kennen. Komt wel wreemd op je over zo, maar ik vind die nieuwe setting wel interresant."

  + 1

 7.   
  wesleyspeedcore's avatar

  black ops was het beste spel‚ black ops2 wordt de beste