Nintendo’s E3 persconferentie op 5 juni tijdens avondeten

Ook Nintendo gaat tijdens de E3 weer een persconferentie organiseren. Het evenement vindt in Amerika plaats op 5 juni, vroeg in de ochtend. Dit betekent dat de persconferentie bij ons om zes uur ’s avonds te zien is. Nintendo heeft eerder al gezegd dat de Wii U geen prijskaartje of precieze releasedatum zal krijgen op de E3. De laatste versie van de Wii U, inclusief de software, wordt wel aan iedereen vertoond.

Nu de tijd van de persconferetie van Nintendo eindelijk ook duidelijk is, weten we wanneer we voor de meeste van de conferenties moeten inschakelen:

Microsoft: 4 juni, 19:00
Electronic Arts, 22:00
Ubisoft: 5 juni, 00:00
Sony: 5 juni, 03:00
Nintendo: 5 juni, 18:00
Wie gaat ze allemaal live kijken?

 1.   
  RenevdGijp's avatar

  Heb erzin an!

 2.   
  Superwasbeer's avatar

  RenevdGijp schreef, "Heb erzin an!"

  Praat eens Nederlands joh!

 3.   
  Hitman047's avatar

  Zoals ik laatst al zei: lekkere tijden dit jaar. ๐Ÿ˜ณ

  Om ze allemaal te zien moet ik dus van 17:00 tot +/- 04:00 achter m’n pc gaan zitten?! Ik kijk ze de volgende dag wel terug. ๐Ÿ˜‰

  BTW, ik neem aan dat de (legendarische) GN-Chat weer aanwezig is?

 4.   
  GamerJaime's avatar

  Ik kijk er naar uit! Vorig jaar heb ik ook alles behalve Sony meegekeken en dat ben ik dit jaar weer van plan. Al vind ik de Nintendo Conferentie wel een beetje op een lastig tijdstip. Dat wordt dus iets vroeger eten.

  Oja en ik hoop dat die van Microsoft beter wordt dan vorig jaar. Maar ik vrees dat dat gewoon een herhaling van zetten wordt,heeeel veel kinect dus. En die rare blije gast van Ubisoft hoeft van mij ook niet.

 5.   
  Leon 2.0's avatar

  Jammer dat de persconferentie van Sony zo ongelofelijk laat is. Ubisoft moet ik nog eens over na gaan denken, EA kijk ik denk wel. Microsoft en Nintendo zijn goed te doen qua tijdstip. ๐Ÿ™‚

 6.   
  firehopper211's avatar

  Met Microsoft ben ik nog altijd stip op tijd na m’n avond eten, Maar met Nintendo altijd om 18:00 wordt het altijd wel even lastig want dan moet ik altijd even wat missen, Moet er dan dit keer even wat vroeger voor eten dit keer als me dat gaat lukken. ๐Ÿ™‚

  Ik weet het verder niet zeker af voor Microsoft dit jaar met hun Press Confrence, als ze teminste nog hun hardcore gamers willen moeten ze dit keer iets minder Kinect en meer hardcore games inplaats van andersom net als afgelopen paar jaar, te kindvriendelijk. ๐Ÿ™ Ik bedoel er zitten natuurlijk sterke game journalisten in de zaal die heel kritisch kunnen zijn zoals jullie GN.

 7.   
  I_Eat_Noobsz's avatar

  Kijk ze later wel terug. meestal alleen van EA & Sony.
  De rest boeit me niet zoveel. natuurlijk lees je overal in het nieuws wel weer wat dus..

 8.   
  casartelli's avatar

  Microsoft en EA zal ik zeker volgen. Nintendo zal ik stiekem ook wel meepikken ๐Ÿ™‚