GamersNET RADIO: aflevering 115 – hierna twee weken niet

Het is zaak om extra te genieten van deze GamersNET RADIO, want hierna is er twee weken geen GNR op de site. Peter gaat namelijk op vakantie, maar tot die tijd bespreekt hij met Daniël heel veel belangrijke zaken. We teasen namelijk richting GamersNET V5 en vragen daarbij om jullie hulp. Ook vragen we aandacht voor de GN Pro’s, die een brug gaan slaan tussen community en redactie.

Ook zijn er extreem veel previews verschenen deze week, want er is een EA Showcase geweest en dus bespreken de heren onder andere Crysis 3, Medal of Honor: Warfighter en SimCity.

In het nieuws bespreken we onder andere Call of Duty: Black Ops 2, Guild Wars 2, New Super Mario Bros. 2 en Uncharted en Sebastiaan vraagt zich via een mail af waar de afleveringen op iTunes gebleven zijn. Wij geven antwoord.

De laatste tien minuten zijn gereserveerd voor de vakantieplannen van Peter. Stuur hem gerust een mail tijdens zijn vakantie!

Heb je zelf een vraag of iets anders, dan kun je altijd mailen via [email protected], of laat het weten via Twitter: @GamersNETnl, @PetorGN, @DanieldeZwartGN.

[radio]Luister hier naar aflevering 115 van GamersNET RADIO[/radio]

  1.   
    squidgyboy's avatar

    leuke aflevering weer … lekker wat afleiding onder het spelen van BF3 8)

  2.   
    RenevdGijp's avatar

    Heerlijk, deze aflevering, lekker slap ouwe hoeren! Deze twee weken mooi de tijd om 1 t/m 67 te luisteren, vanaf daar ingestapt!