Police Warfare lijkt toch ontwikkeld te worden

Een paar maanden geleden verscheen er een video op het internet van een zogenaamde Police Warfare-game; het spel moest dienen als een nieuw deel van de Call of Duty-reeks. Het was echter geen clandestien dat het hier slechts om fanmade materiaal ging, tot grote spijt van sommige gamers. Nou, er is zeer goed nieuws naar buiten gebracht voor deze personen. Op Kickstarter is er namelijk een project het leven in geroepen om de first person shooter Police Warfare werkelijkheid te maken.

Het spel is een initiatief van studio Elastic Games en heeft onder andere ontwikkelaars van Grand Theft Auto, Far Cry en Killzone onder zijn hoede. Het project zal tot en met 18 mei lopen en moet minimaal een geldbedrag van 325.000 dollar opleveren. Vooralsnog hebben ongeveer 400 mensen een geldsom gedoneerd, die cumultatief een bedrag van 12.000 dollar hebben overhandigd. Overigens krijgen mensen voor een donatie van 15 dollar toegang tot de beta en het discussiefora van het spel, daarnaast krijgen ze ook een digitale kopie van het spel toegestuurd.

Police Warfare staat – indien het Kickstart-project succesvol wordt afgesloten – gepland voor een release in oktober van volgend jaar. De game moet qua gameplay een combinatie vormen van de film Heat en de spellen Grand Theft Auto en Battlefield. Hieronder volgt een filmpje met meer uitleg rond het spel en misschien heb jij straks wel interesse om ook een bepaald geldbedrag te doneren.

 1.   
  yostiemontana's avatar

  Voor de nieuwsgierigen onder ons: de beelden die je aan het begin van het filmpje ziet, zijn van de film S.W.A.T. Erg goede film voor swat-fans

 2.   
  Overload14's avatar

  Als de gameplay een combinatie gaat zijn van GTA en Battlefield kan het nog wel interessant worden..

 3.   
  Michelman's avatar

  Ik heb net ook even $15 gedoneerd 😀

 4.   
  ShadyXL's avatar

  Ik zou het best kopen hoor.

 5.   
  xHouse's avatar

  Heat en de spellen Grand Theft Auto en Battlefield

  Must buy dus

 6.   
  Fox's avatar

  Waarom mocht AlterIW dan niet? Die had genoeg content die IW zelf niet bood. Zo als andere map packs, weapon’s, costum killstreak, mod tools, ded-servers..