GamersNET RADIO: aflevering 113 – een gedicht voor Shepard

Deze week hebben we een propvolle uitzending en dat is niet vanwege het vele nieuws (er gebeurt weinig), maar is puur te danken aan jullie, onze trouwe luisteraars! Want Wester en Peter schuiven aan om meerdere emails te beantwoorden en we hebben een heus gedicht van Stefan, speciaal gemaakt voor Shepard. Kortom, een nieuwe GN Candlelight!

Natuurlijk is er ook genoeg op de site gebeurd om even te bespreken en hebben we nieuws over GTA V, Assassin’s Creed III, Halo 4 en nog veel meer. Daarnaast bedanken we natuurlijk iedereen voor de onwijs toffe mails!

Heb je zelf een vraag of iets anders, dan kun je altijd mailen via [email protected], of laat het weten via Twitter: @gamersnetnl, @PetorGN, @WesterGN

[radio]Luister hier naar aflevering 113 van GamersNET RADIO[/radio]

 1.   
  Zeeha's avatar

  vlug even beluisteren! joepie 🙂

 2.   
  jwgreece's avatar

  Even een vraagje he waarom staan de afleveringen 112 en 113 niet op itunes!!!!

 3.   
  SonyBoy's avatar

  Jippie, gewoon een apart hokje in de show gekregen. Voor de rest een leuke aflevering weer! Helaas was er zo weinig gebeurd in de wereld die games heet. Trouwens een leuke mail van Bert! (want wie zegt in de mail dat iemand anders een grote fan is…) Het wordt wel een gebruik om van allemaal personen een nepmail te sturen. Misschien een mail van Peter naar Peter de volgende keer? Dat is pas inception!

 4.   
  R1chardTM's avatar

  jwgreece schreef, "Even een vraagje he waarom staan de afleveringen 112 en 113 niet op itunes!!!!"

  Ik ga kijken wat het probleem is. Bedankt voor het melden. 🙂

 5.   
  RenevdGijp's avatar

  Waar is het GN clan logo?