Microsoft werkt aan sequel op Joy Ride?

Tijdens de E3 van 2009 onthulde Microsoft vol trots Joy Ride, een gratis te spelen titel voor Xbox Live Arcade. Later besloot men om van de initiële plannen af te zien, waarna Joy Ride werd omgetoverd tot een launchtitel voor de Kinect. Blijkend uit de negatieve recensies van critici is dit achteraf gezien misschien niet de beste keuze geweest, maar het lijkt er nu op dat Microsoft de franchise opnieuw een kans wil geven.

Een spel genaamd “Joy Ride Turbo” is namelijk beoordeeld door het Australian classification board, de instantie die videogames in Australië van een leeftijdsclassificatie voorziet. Uit de gegevens van de website blijkt dat Joy Ride Turbo zal worden uitgegeven door Microsoft. Echter, dat bedrijf houdt de lippen vooralsnog stijf op elkaar.

  1.   
    SonyBoy's avatar

    Race games moet je met een stuur doen, ondanks dat ik het podracen van Kinect Star Wars aardig vermakelijk vond, aangezien dat niet simpelweg doen alsof je een stuur beet pakt is. Ben wel benieuwd of ze deze naar arcade uitbrengen, want een arcade game is sneller goed dan een retail game aangezien je daar geen 60 euro voor betaald.