GN Lunchtip: De nieuwe Disneyland Parijs avondshow is magisch


Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GN Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip op over gaming of geek cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

Disneyland Parijs bestaat 20 jaar en dat is een speciaal moment voor het park. Om het feest te vieren zijn er veel festiviteiten en is er een toffe nieuwe dagelijkse parade gepland. Verder is er ook een avondshow extravaganza in elkaar gezet en deze werd dit weekend onthult. Een technologisch hoogstandje en een beleving om kippenvel van te krijgen. Voor fans van Disney een must watch!


Heb jij ook een leuke of boeiende tip voor ons? Stuur dan een mailtje inclusief je GamersNET-gebruikersnaam naar [email protected]. Volg GamersNET en de GN Lunchtip ook op Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Lunchtip gemist? Check de vorige! Deze Zelda Triforce lamp wil je hebben.

Eet smakelijk!

  1.   
    xColdNight's avatar

    Wauw, ziet er wel heel mooi uit! Al sinds 2005 niet meer in Disneyland Parijs geweest, maar krijg er hierdoor wel weer heel veel zin in 😀

  2.   
    Zeeha's avatar

    wow, dit is idd erg vet 😀 Moet dringend nog eens naar disneyland parijs gaan 😛

  3.   
    R1chardTM's avatar

    Heb van het weekend echt met kippenvel zitten kijken. 🙂 En op dit moment de best of Disney/Pixar soundtrack CD aan. 😀