Details Devil May Cry HD Collection vrijgegeven

De HD collecties schieten tegenwoordig met bosjes uit de grond. Capcom had al eerder twee iconische horrorgames voorzien van een opgepoetst jasje en men doet dit nu nog een keer met een totaal andere game. Deze keer heeft Capcom een van de boegbeelden van het bedrijf voorzien van een frisser uiterlijk. Het gaat hier uiteraard om de Devil May Cry-serie.

In de HD collectie van Devil May Cry zitten drie games die allemaal mooier, beter en scherper moeten zijn. De hoogste tijd om de laatste weetjes op een rijtje te zetten.

The Vault
In The Vault kunnen spelers artwork bekijken van alle drie de games. Deze tekeningen zijn gemaakt door zowel de lead artists van de games als door fans. Tijdens het bekijken van de artwork zullen bijpassende soundtracks worden afgespeeld.

Cutscenes
Ook deze HD collectie ontkomt er niet aan: de filmpjes zijn aangepast naar een breedbeeld-perspectief. Helaas geldt dit alleen voor Devil May Cry 2 en 3. De diverse menu’s zullen gewoon in een 4:3 verhouding weergegeven worden.

Configuratie besturing
De besturing voor Devil May Cry 1 is deze keer zo in te stellen, dat hij hetzelfde is als die van Devil May Cry 2 en 3. Dit maakt het gemakkelijker voor de speler. Uiteraard kan er ook gekozen worden voor de klassieke button mapping.

Cheats
De cheats die in Devil May Cry 3 zaten zijn ook in deze HD variant te gebruiken. Helaas geldt wel de regel dat er niet gesaved of geload kan worden en ook zullen trophies en achievements niet meer vrij te spelen zijn tot de console opnieuw opgestart wordt.

De HD collection van Devil May Cry bevat Devil May Cry, Devil May Cry 2 en Devil May Cry 3: Dante’s Awakening (Special Edition) en zal vanaf 3 april in de winkels liggen.

  1.   
    toqeer's avatar

    wel vet mischien haal ik deze hd collectie wel heb tot nu toe alleen deel 4 gespeeld 🙂