Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Nieuwe trailer: Total War: Shogun 2 – Fall of the Samurai Winds of Change Trailer

In deze trailer van Total War: Shogun 2 – Fall of the Samurai praat de ontwikkelaar over de geschiedenis van Japan aan het einde van de Tokugawa-periode. Vooral de modernisering die de Westerse mogendheden meenamen wordt benadrukt.

  1.   
    DutchGamer-W-'s avatar

    De Samurai zijn zekker wel zwaar in het nadeel, niet alleen in singeplayer maar ook in multiplayer als de tegenstander alleen maar troepen heeft met alleen maar musketten.

  2.   
    Hitman047's avatar

    Gamer4Ever-NL schreef, "De Samurai zijn zekker wel zwaar in het nadeel, niet alleen in singeplayer maar ook in multiplayer als de tegenstander alleen maar troepen heeft met alleen maar musketten. "

    Creative Assembly is hier eerlijk in: The Imperial zijn nu eenmaal sterker dan Shogunate. Maar er wordt natuurlijk wel rekening gehouden met de gameplay: Er is bijv. een max. aantal Gatling guns wat je kan aanschaffen. En zwaar getrainde ruiters kunnen het nog steeds winnen van geweren. De Shogunate zullen het alleen wat moeilijker krijgen, maar misschien is dat ook wel een deel van de magie van deze expansion. Ik ga zelf i.i.g. volledig voor de Shogunate. ๐Ÿ˜‰

  3.   
    Lazar93's avatar

    Hitman047″][quote=”Gamer4Ever-NL schreef, "De Samurai zijn zekker wel zwaar in het nadeel, niet alleen in singeplayer maar ook in multiplayer als de tegenstander alleen maar troepen heeft met alleen maar musketten. "

    Creative Assembly is hier eerlijk in: The Imperial zijn nu eenmaal sterker dan Shogunate. Maar er wordt natuurlijk wel rekening gehouden met de gameplay: Er is bijv. een max. aantal Gatling guns wat je kan aanschaffen. En zwaar getrainde ruiters kunnen het nog steeds winnen van geweren. De Shogunate zullen het alleen wat moeilijker krijgen, maar misschien is dat ook wel een deel van de magie van deze expansion. Ik ga zelf i.i.g. volledig voor de Shogunate. ๐Ÿ˜‰ [/quote]
    Had je in Rome en Empire toch ook ? Rome was 10x zo sterk als de barbaren (gauls etc)
    En de Engelsen fransen etc vs de indianen .

  4.   
    el_loco's avatar

    Ik moet zo graag een game pc hebben. ๐Ÿ˜•

  5.   
    superboer1986's avatar

    el_loco schreef, "Ik moet zo graag een game pc hebben. ๐Ÿ˜• "

    + een cursus Nederlands.