I Am Alive verschijnt 7 maart tijdens Xbox LIVE Arcade House Party

I Am Alive is een game die al sinds 2008 in de maak is, maar door tijdsproblemen van verschillende ontwikkelaars een hoop uitstel opliep. Zou de game eerst nog begin 2009 verschijnen, werd hij niet veel later tot ‘dood’ verklaard, om pas in 2010 weer gereanimeerd te worden. Sindsdien heeft Ubisoft Shanghai hard gewerkt aan de titel, met als doelstelling deze niet als retailgame uit te brengen, maar als een downloadbare game voor Xbox LIVE Arcade en PlayStation Network.

Nu lijkt de game toch eindelijk het daglicht te zien: Ubisoft heeft namelijk een officieel persbericht de deur uitgedaan, waarin het bedrijf aankondigt dat de game binnenkort al in de digitale winkelschappen ligt. Vanaf 7 maart zal de game officieel te downloaden zijn op de Xbox LIVE Marketplace voor 1200 Microsoft Points.

I Am Alive wordt uitgegeven tijdens de Xbox LIVE Arcade House Party van Microsoft. Koop je tijdens deze feestperiode alle vier nieuwe Arcade games (Warp, Alan Wake’s American Nightmare, Nexiuz en I Am Alive), dan krijg je 800 van je Microsoft Points terug. De vier games verschijnen in de periode van 15 februari tot en met 7 maart.

Wanneer I Am Alive ook het PlayStation Network aandoet, is nog niet bekend.

Een paar weken geleden schreven we al vrij positief over Ubisoft´s survival avontuur in de I Am Alive Fast Forward van dit jaar.

 1.   
  Sub-Zeuro's avatar

  Ik ga em gewoon kopen 😆

 2.   
  Fabianb's avatar

  Dat I Am Alive als vierde/laatste uitkomt maakt het plaatje helemaal compleet..

  Maar ik heb hier zo’n zin in! Ongelofelijk.

 3.   
  DeAdSeYe's avatar

  Ik ben zéér benieuwd na de setting van deze game!