Aanstaande zondag de GamersNET RADIO Marathon! (10.00 – 22.00)

Jullie hebben het al groot gezien op de site met een enorme countdown-teller en dat is natuurlijk niet zonder reden. Aanstaande zondag is de tweede editie van de GamersNET RADIO Marathon, waar we 12 uur lang live zullen streamen via GamersNET! We vieren niet alleen het fantastische GamersNET-jaar dat we net hebben afgerond, ook is het de honderdste aflevering van GamersNET RADIO, blikken we vooruit op 2012 en krijgt elke redacteur van GamersNET zijn eigen uur.

Wat dacht je van Jonah en Richard, die een potje vocaal zullen knokken over Battlefield 3 vs. Modern Warfare 3, Daniel die zijn liefde voor de Vita zal uiten, Tom die jullie prijzen laat winnen met Minecraft, Leon die een te gekke quiz zal presenteren, Wester die een Japans uurtje zal houden en natuurlijk Peter, die net als vorig jaar, elk uur chagrijniger en vermoeider zal worden. En dat is lachen! Natuurlijk komt ook Hans Otjes langs!

Natuurlijk gaan ook jullie allemaal deelnemen met de show, want de gehele dag zal er een chat draaien waarmee jullie direct invloed kunnen uitoefenen op de inhoud van de marathon. En natuurlijk zijn er fantastische prijzen te winnen.

Zondagochtend zal vanaf 9 uur een grote PLAY knop verschijnen waar jullie nu de LP speler zien draaien, waarna we vanaf 10 uur echt zullen starten met de GNR Marathon! Deze zal vervolgens duren tot 22.00 uur in de avond. Vorig jaar luisterden duizenden mensen mee met de eerste Marathon en we hopen dan ook dat het NOG gezelliger wordt met deze tweede editie! Mocht je alvast een vraag hebben voor iemand van de redactie, dan kun je dat mailen naar [email protected].

Tot zondag!

P.S. Aanstaande zaterdag is aflevering 99, waar wij de CD presentatie hebben van de nieuwe Hans Otjes CD!

 1.   
  Zeeha's avatar

  Tot dan! Ik kijk er nu al naar uit ๐Ÿ˜€

 2.   
  Kill Gamer 01's avatar

  je kan je toch ook opgeven voor de Gamersnet Radio Marathon?

 3.   
  xizaaR's avatar

  Ik ga eens lekker meekijken ๐Ÿ˜›

 4.   
  Leon 2.0's avatar

  De vorige keer zat ik in Londen en dit jaar heb ik een nieuwjaarsreceptie, maar ik hoop er zondag toch nog wel wat van mee te pikken. Ik heb er zin in! ๐Ÿ™‚

 5.   
  Neolite's avatar

  Vorig jaar was het heerlijk! Dit jaar zeker weer. Vooral de chat was werkelijk geniaal. ๐Ÿ˜†

 6.   
  Leon's avatar

  ”Kill Gamer 01″ schreef, "je kan je toch ook opgeven voor de Gamersnet Radio Marathon?"

  Nee, dat is dit jaar niet meer. Je kunt wel gewoon gezellig meepraten in de chat en op die manier in de show verschijnen, maar langskomen gaat niet meer.

 7.   
  Oldsk00ll's avatar

  Ik luister vooral om Hans Otjes te horen ๐Ÿ˜›

 8.   
  Neolite's avatar

  L30N schreef, "

  ”Kill Gamer 01″ schreef, "je kan je toch ook opgeven voor de Gamersnet Radio Marathon?"

  Nee, dat is dit jaar niet meer. Je kunt wel gewoon gezellig meepraten in de chat en op die manier in de show verschijnen, maar langskomen gaat niet meer."

  Waarom eigenlijk niet meer?

 9.   
  ExtremeDotCom's avatar

  uhn dan kan ik niet ๐Ÿ˜ฎ ๐Ÿ˜ฅ

 10.   
  maxmeyer's avatar

  Vorig jaar bijna de gehele marathon meegemaakt, dit jaar zal ik er weer bij zijn ๐Ÿ™‚

 11.   
  -B9D7L-'s avatar

  Hoef ik me gelukkig niet de laatste dag van de vakantie te vervelen ๐Ÿ˜ณ

 12.   
  thijs96's avatar

  Ik zal zeker en vast ook luisteren ๐Ÿ˜‰

 13.   
  Kill Gamer 01's avatar

  Neolite schreef, "

  ”L30N” schreef, "[quote=”Kill Gamer 01″].."

  Nee, dat is dit jaar niet meer. Je kunt wel gewoon gezellig meepraten in de chat en op die manier in de show verschijnen, maar langskomen gaat niet meer."

  Waarom eigenlijk niet meer?[/quote]
  omdat het dit jaar bij Peter thuis is en alle redacteuren langskomen en anders wordt het te druk in zijn huis. volgend jaar kunnen bezoekers wel langskomen want dan hebben ze een nieuw kantoor in Utrecht en is er meer ruimte.