2012 Fast Forward: Deel 5

Zo. Daar zitten we dan in 2012. Weer een jaar voorbij, maar de Fast Forward dendert door. We willen je vandaag een beetje ontzien, op deze brakke nieuwjaarsdag. Daarom staat vandaag in het teken van komedies en re-makes van oude klassiekers.

American Reunion
Jim en Michelle zijn al een tijdje getrouwd, tijd voor een reünie! Dat wordt weer lekkere platte humor, met (bijna) alle personages die we zo goed kennen uit de eerdere American Pie films. Lachen geblazen vanaf 5 april.

Titanic 3D
Als we zeggen klassiekers, dan bedoelen we ook klassiekers. Titanic, door velen toch bestempeld als één van de beste films ooit, verschijnt dit jaar in 3D. Beleef de ondergang van het ‘onzinkbare’ gigantische passagiersschip Titanic nu in volle glorie met een dimensie extra en zet op 5 april koers naar de bioscopen.

The Dictator
Sacha Baron Cohen is weer terug. Na Borat, Brüno en Ali G kruipt hij dit keer in de huid van The Dictator. Een heldhaftig verhaal over een dictator die zijn leven riskeert om ervoor te zorgen dat er geen democratie komt in het land dat hij zo liefdevol onderdrukt. Te zien vanaf 11 mei.

The Texas Chainsaw Massacre 3D
Oke, niet helemaal een re-make van een klassieker. Want er is wel degelijk een nieuw verhaal voor de hoofdstuk in de franchise. Heather Miller reist af naar Texas om een erfenis te claimen. Helaas voor Heater maakt een zekere Leatherface ook deel uit van die erfenis… Verschijnt op 18 oktober.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren