Vier platinum-games in één pakketje op komst voor PlayStation 3

Ten tijde van de PlayStation 2, wist Sony Computer Entertainment Europe vier games te bundelen in een platinum-pakketje. Zo konden gamers Gran Turismo 4, Tourist Trophy, Ratchet & Clank: Up Your Arsenal en Jak and Daxter vinden in één hoesje. Het ziet ernaar uit dat er nog zo’n pakketje aan zit te komen, maar ditmaal voor de PlayStation 3.


Het USK, de Duitse leeftijdsbeoordelaars voor spellen, heeft namelijk het zogeheten Quattro Pack PS3 Platinum voorzien van een leeftijdscategorie. Deze bundel zal de stempel 18+ met zich meedragen, dus de kans op bijvoorbeeld een God of War III of een Killzone 2 is best aannemelijk. Welke games we kunnen verwachten, zullen we pas weten wanneer Sony dit pakket onthult.

 1.   
  LightFasher's avatar

  Als het 4 games worden die ik nog niet heb haal ik hem waarschijnlijk in huis 😛 .

 2.   
  thomster013's avatar

  hmm. jammergenoeg heb ik alle ps3-exclusives al, op uncharted na !

 3.   
  fdennis's avatar

  Waarom maken ze niet een pakketje met Killzone 3 , Infamous 2 , Little Big Planet 2 en Resistance 3? Lijkt me toch ook een geweldige pack. Nu dooen ze 4 oudere games waarvan de kans enorm is dat je er al 1 hebt.

 4.   
  HashtagMcSwag's avatar

  fdennis schreef, "Waarom maken ze niet een pakketje met Killzone 3 , Infamous 2 , Little Big Planet 2 en Resistance 3? Lijkt me toch ook een geweldige pack. Nu dooen ze 4 oudere games waarvan de kans enorm is dat je er al 1 hebt."

  Dit pakket zou inderdaad heel vet! Little bog planet is best grappig hoor!(denk de stickerzooi weg en de stemmen)

 5.   
  lonestar's avatar

  fdennis schreef, "Waarom maken ze niet een pakketje met Killzone 3 , Infamous 2 , Little Big Planet 2 en Resistance 3? Lijkt me toch ook een geweldige pack. Nu dooen ze 4 oudere games waarvan de kans enorm is dat je er al 1 hebt."

  omdat het dan een pakket van circa 140 euro gaat worden en niemand voor 140 euro aan games gaat kopen in een keer

 6.   
  -050- Critical's avatar

  dat kan een leuk pakketje worden, ik vind het nadeel alleen, dat er altijd wel 1 game bij zit die je niet zo vet vind, 😳

 7.   
  Rijstekorrel's avatar

  -050- Critical schreef, "dat kan een leuk pakketje worden, ik vind het nadeel alleen, dat er altijd wel 1 game bij zit die je niet zo vet vind, 😳 "

  Idd nou ja dit pakket van dat plaatje wist ik niet eens dat die bestond, Ik had Ratchet & Clank: Up Your Arsenal en Jak and Daxter wel willen spelen die andere 2 vind ik niks aan :P.

  Maar benieuwd wat erin gaat komen 😀

 8.   
  RavingHazard's avatar

  cool, hopen op een 4-pack ratchet and clank, die koop ik dan meteen 😀

 9.   
  lesroom's avatar

  vet