Fast Forward 2012: Gotham City Imposters


Op de Gamescom was Gotham City Imposters een grote verrassing voor mij. Het is maar een kleine downloadable game. In dit geval is klein echter heel fijn, want dit spel gaat veel leuke tussendoortjes opleveren. Humor en snelle gameplay staan namelijk centraal.

Echte na-apers
Het verhaal gaat dat Batman even Gotham City verlaat. De stad blijft echter niet onveilig achter, want de na-apers van Batman komen in actie. De grote fans van The Joker doen hetzelfde en een ware oorlog in Gotham ontstaat. Op de straat, tussen de huizen en auto’s, vechten de nep helden en nep villains voor hun standpunten. Aan jou de keuze een kant te kiezen en flink in het rond te schieten. En in het schieten ga je doen, want de gameplay is lekker snel.

[SCREENSHOTS]
Fris houden
Om elke match fris en vernieuwend te houden biedt Gotham City Imposters veel features die aangepast kunnen worden. Iedereen speelt met geheel andere characters waarvan het uiterlijk tot in de puntjes aan te passen zijn. Ook zijn erg geen duidelijke classes. Spelers kunnen namelijk zelf bepalen welke wapens en gadgets ze meenemen. Een tomahawk, een raketwerper van PVC, een grappling hook, een onzichtbaarheidsspray of een granaat in de vorm van een jack-in-the-box. Het kan niet gek genoeg. Al deze aanpassingen en features zijn door lekker te spelen te verkrijgen. In totaal zijn er volgens de ontwikkelaar Monolith meer dan duizend dingen vrij te spelen.

We houden het kort
Ik hou deze Fast Forward kort, want 11 januari is Gotham City Imposters al te downloaden. We gaan jullie dus spoedig van een review voorzien. Het is in ieder geval duidelijk dat Gotham City Imposterd geen hele speciale game wordt, maar wel een game waar je veel plezier mee gaat beleven. Even uurtje een paar grappige matches uitvechten en nog even aan je personages knutselen. Humor, aanpasbaarheid en snelheid dat is waar het om draait en dat gaat die €10 zeker waard zijn.

Gotham City Imposter verschijnt 11 januari op de Xbox 360, PlayStation 3 en PC.

  1.   
    H4RDSTYLE's avatar

    Lijkt mij een game die je heerlijk kunt spelen als je even geen andere game hebt.

  2.   
    Hillianii's avatar

    Dit spel ga ik dus zeker weten kopen ^^