One Piece Unlimited Cruise SP verschijnt in februari

Eerder werd verwacht dat One Piece: Unlimited Cruise SP dit jaar nog zou verschijnen, maar naarmate de tijd vorderde leek dit steeds onwaarschijnlijker. Namco Bandai heeft in ieder geval nu bekendgemaakt dat het 3DS-spel vanaf 10 februari in de winkelschappen zal komen te liggen.

One Piece: Unlimited Cruise SP laat je het verhaal van de populaire Japanse animatieserie herbeleven en laat je spelen met de knotsgekke personages! Het eerste en tweede deel van de Unlimited Cruise-games, eerder uitgegeven voor de Nintendo Wii, zijn in deze versie als bundel uitgebracht op de Nintendo 3DS.

UPDATE: Nintendo Benelux heeft meegedeeld dat Europa slechts een opgepoetste versie van de eerste Unlimited Cruise kan verwachten. De reden hiervoor is nog onbekend.

 1.   
  Toxicspikes's avatar

  Wat er in dit artikel staat klopt niet. De Europese versie (Die inderdaad op 10 februari in de schappen zal verschijnen) bevat deel twee niet. De reden daarvan is niet bekend bij Nintendo Benelux.

 2.   
  WesterW's avatar

  Je hebt gelijk. Heel veel bronnen vermelden wel dat beide games naar Europa komen, maar Nintendo Benelux inderdaad niet.
  Excuses.