Relic bezig met Company of Heroes 2?

Goed nieuws voor de liefhebbers van het in 2006 verschenen Company of Heroes, want volgens de laatste uitgave van PC Gamer is Relic Entertainment druk bezig met een nieuw deel binnen de serie. Dit klinkt enigszins vaag, aangezien de titel niet wordt genoemd als een “Company of Heroes 2”.

Desondanks is het fijn om te weten dat we voorzien zullen worden van een nieuwe Company of Heroes, want de serie wist in 2006, en de jaren daarna, de harten van vele gamers te veroveren. De ontwikkeling zou tegelijkertijd begonnen zijn met die van het op de E3 2011 bevestigde Dawn of War III.

  1.   
    DutchGamer-W-'s avatar

    Company of Heroes was echt een erg goede WWII Strategy game.
    Ik kijk zekker uit naar deel 2. 😀

  2.   
    Hitman047's avatar

    Oh Yes, Please! 😉

  3.   
    Wouter's avatar

    It would be a dream coming true. 😳

  4.   
    Cirdan's avatar

    Vingers gekruist.

  5.   
    Koen45's avatar

    I wantz. 😀

  6.   
    fdennis's avatar

    Wat mij betreft de aller beste strategy game tot nu toe gemaakt. Voor 2006 prachtige graphics en het speelde fantastisch. Ben erg benieuwd of het inderdaad om een COH 2 gaat.

  7.   
    Moon-Hero's avatar

    Jajajajaja!!! 😀

  8.   
    Supermanneke's avatar

    Kan niet wachten, vind persoonlijk Company of Heroes één van de beste rts games op de markt. Grafisch gezien was het ook echt top, als ze daar nog boven gaan bij CoH 2 dan hoop ik dat m’n PC het trekt.

  9.   
    rogier1976's avatar

    Wauw, deel 1 is goed, pas nog geïnstalleerd voor een online COOP skirmisch game. Leuke game en het ziet er nog steeds goed uit.