Plants vs. Zombies volgend jaar naar PlayStation Vita

Via Twitter kondigde Sony zojuist aan dat het populaire spelletje Plants vs. Zombies ook naar de PlayStation Vita zal komen. De game zal op 22 februari 2012 verschijnen en dus een launchtitel worden. Volgens de Amerikaanse website IGN is Plants vs. Zombies op de Vita redelijk identiek aan de PlayStation Network-versie van de game, al zou de touch-besturing “intuïtief en verrassend goed” werken. Bovendien bevat de draagbare versie, in tegenstelling tot zijn grote broertje, online leaderboards.

In Plants vs. Zombies moet je als eigenaar van een huis allerlei planten gebruiken om hordes zombies te weren. Samen met je buurman Crazy Dave bescherm je jouw erf gedurende dag en nacht op het gazon, het achtererf en zelfs op het dak. Het spel is sinds de release in 2009 al miljoenen keren gedownload en vele malen in de prijzen gevallen.

 1.   
  toqeer's avatar

  wel vet en hij is al op ds 🙄

 2.   
  Hillianii's avatar

  Vet, als je verveeld heb je tenminste wat om te doen 😛

 3.   
  fdennis's avatar

  Mooi zo verslavend he op de ps3. Toen ik er lekker erin begon te komen kon ik het niet meer spelen omdat die psn plus afliep. Als ik wist dat je dan bijna alle content kwijt raakt was ik niet aan begonnen.