GamersNET RADIO: aflevering 95 – vanaf Landal Greenparks!


Deze week hebben wij waarschijnlijk de meest bijzondere aflevering ooit, want wij hebben ons halfjaarlijkse crewuitje en voor het eerst in elf jaar duurt deze een volledig weekend! Vanaf de bruisende Market Plaza in Landal Greenparks Het Vennebos!

De band speelt live, Leon is voor het eerst de co-host en alle andere redacteuren zitten aan de tafel of spelen op de achtergrond een potje pool.

[SCREENSHOTS]

Morgenavond zijn de VGA Awards en wij nemen daar natuurlijk alvast een voorschot en daarnaast verklappen we al een aantal prijzen van onze eigen Awards! Natuurlijk bespreken we ook het meest hete nieuws van deze week en doet Leon mee aan de Nutteloze, Het Gaat Nergens Over, Spek En Bonen Quiz! Deze keer over GamersNET zelf!

Mocht je ons willen mailen over de Star Wars Special, de Red Crusaders prijsvraag of de GamersNET Radio Marathons, dan kan dat via [email protected] , of laat het weten via Twitter: @gamersnetnl, @PetorGN, @ikhebweltwittermaarikdoeerniksmee

[radio]Luister hier naar aflevering 95 van GamersNET RADIO[/radio]

 1.   
  Kill Gamer 01's avatar

  jeeeeuuuh! weer een nieuwe Gamersnet Radio.
  ik begin nu met luisteren.

 2.   
  Hillianii's avatar

  lol

 3.   
  Zeeha's avatar

  epische en vette aflevering 😉

 4.   
  RinusReetRidder's avatar

  Tijd voor nieuwe apparatuur heren, ben al snel afgehaakt door het vele gebrom en gezoem als de microfoons het geluid niet goed aankonden. Ik geloof de rest wel dat het episch en vet was, maar voor mij was het helaas te storend om lekker verder te luisteren.