Infinity Blade II gearriveerd voor iOS

Infinity Blade II werd tijdens de presentatie van de iPhone 4S nadrukkelijk uitgelicht door Apple, omdat het spel zogenaamd alles uit de A5-processor zou halen. Het heeft dus ook niet zo lang geduurd voordat de game beschikbaar is gesteld voor de iOS-device’s. Nadat de app was opgedoken in de App Store van Nieuw-Zeeland, krijgen wij nu de eer om het vervolg op het zeer goede Infinity Blade te mogen verwelkomen in onze Nederlandse App Store.

Ontwikkelaar Chair Entertainment heeft laten weten dat zij het nodige aan de game toegevoegd hebben. Hoewel de basis van het spel in zijn sequel intact blijft, zijn er nu drie verschillende vechtstijlen aan de game toegevoegd. Gamers hebben nu de mogelijkheid om met twee zwaarden te vechten, maar ook met een groot wapen dat beide handen vereist. Logischerwijs kunnen spelers – net als in deel 1 – met een zwaard en schild de strijd aangaan. Natuurlijk heeft iedere vechtstijl zo zijn voor- en nadelen.

Overigens is Infinity Blade II geoptimaliseerd voor de iPad 2 en iPhone 4s, maar dit betekent niet dat het spel niet te spelen is op eerdere delen van deze iOS-device’s. Het spel zal er wel – door hardwarematige beperkingen – stukken minder fraai uitzien als je het niet speelt op iPad 2 en iPhone 4s.

  1.   
    limsma's avatar

    ik heb hem gistere meteen gekocht een hij is echt super vet 😆

  2.   
    toqeer's avatar

    deel 1 had egt mooie graphics voor de iphone 🙂