Sony’s project Sorcery leeft nog

Anderhalf jaar geleden liet Sony ons een stage-demo trailer zien van de third-person fantasygame Sorcery. Na dit PlayStation Move-fenomeen hoorden we niets meer over dit spel. De meesten onder ons hadden de hoop al opgegeven en dachten dat de game een stille dood was gestorven.

Yes, Sorcery is still in development.

We’re very excited to show everyone how this PlayStation Move exclusive game is coming along.

Maar vandaag kwam Sony gelukkig toch nog met goed nieuws naar buiten. Het bedrijf heeft namelijk bevestigd dat ze nog steeds hard aan het werk zijn om de game gereed te krijgen. Het zal zelfs niet lang meer duren voordat we Sorcery in de winkels kunnen treffen. Daarnaast liet de elektronicagigant weten dat het spel getoond zal worden op Sony’s Holiday Showcase in New York.

 1.   
  JonsoN's avatar

  Dit spel ziet er best veelbelovend uit, al hoop ik wel dat ‘ie zonder Move ook speelbaar is! 🙂

 2.   
  Leon 2.0's avatar

  JonsoN schreef, "Dit spel ziet er best veelbelovend uit, al hoop ik wel dat ‘ie zonder Move ook speelbaar is! :)"

  We’re very excited to show everyone how this PlayStation Move exclusive game is coming along.

  Ga daar maar niet vanuit.

  Ik ben wel erg benieuwd naar Sorcery, hopelijk laten ze weer eens wat beelden zien. 🙂

 3.   
  Leon's avatar

  Dit spel hadden ze gelijktijdig met de PS Move moeten uitbrengen, een goede exclusieve titel is namelijk precies wat het apparaat nodig had/heeft. Ten tijde van de release waren er enkel een paar sportspellen en een reeks schijtgames en daar koop je zo’n apparaat niet voor.

 4.   
  Leon 2.0's avatar

  L30N schreef, "Dit spel hadden ze gelijktijdig met de PS Move moeten uitbrengen, een goede exclusieve titel is namelijk precies wat het apparaat nodig had/heeft. Ten tijde van de release waren er enkel een paar sportspellen en een reeks schijtgames en daar koop je zo’n apparaat niet voor."

  Klopt. Eigenlijk is Sports Champions nu nog steeds de enige goede game voor de Move.