Dead Island Bloodbath Arena DLC deze maand nog

Het heeft even op zich laten wachten, maar op 22 november komt dan toch de langverwachte DLC van Dead Island. Deep Silver had in eerste instantie de DLC gepland voor eind september, maar omdat ze het eigenlijke spel nog wilden polijsten, werd de DLC uitgesteld.

In deze DLC komen hordes zombies op je af in vier nieuwe arena’s, met elk nieuwe uitdagingen die solo of co-op gespeeld kunnen worden. Spelers kunnen hierin XP en nieuwe items verdienen, die weer overgebracht worden naar de Campaign-modus. Daarnaast zijn er nieuwe leaderboards en wordt de zogenaamde brain wave bomb geïntroduceerd.

De DLC is gratis voor degenen die de Pre-Order-editie hebben gekocht. Voor iedereen die dat niet heeft gedaan kost het 800 Microsoft Points of 9,99 euro.

[SCREENSHOTS]

 1.   
  sesame street's avatar

  Nice zat al tijdje te wachten op de dlc 😉

 2.   
  Deadstriker's avatar

  Altijd wel leuk zombies slaan in co-op 🙂

 3.   
  DeAdSeYe's avatar

  Ben benieuwd, zit er behoorlijk lang op te wachten. Ik heb ook nog een andere DLC in mijn lijst staan waar ook nog *not yet available* achter staat genaamd Ryder White’s Campaign. Wat mag dat precies zijn? Rippers mod heb ik al geunlockt dus dat kan het niet zijn. Een nieuwe campaign? Nieuwe personages?