Nieuwe Total Recall-film krijgt browsergame

Sony heeft bekendgemaakt dat er een MMO-game van Total Recall – gebaseerd op de remake van de klassieke science fiction film uit 1990 – in de maak is. De MMO zal worden ontwikkeld door het Chinese bedrijf ZQGame.

Sony Pictures directeur – Mark Caplan – heeft in ieder geval laten weten dat het hier om een free-to-play browsergame gaat. Het spel zal gaan draaien op een unieke engine die gemaakt is om grootschalige driedimensionale omgevingen weer te kunnen geven binnen een browser. Overigens zal het spel ook beschikken over onderdelen zoals PVE en PVP.

Total Recall is an international phenomenon; we know this well-known property will make a great 3D browser based game.

With SEE Games and ZQGame’s expertise, Total Recall will offer fans of the franchise and gamers alike an engaging and authentic experience – one that will deliver everything that the fans expect and will dovetail perfectly with the upcoming film.

De remake van Total Recall komt in augustus 2012 richting het witte doek. Daarentegen is de releasedatum van het spel nog niet bekend. Voor degene die zich Total Recall niet kunnen herinneren, hebben wij een filmpje om je geheugen een beetje op te poetsen.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren