Nieuwe Assassin’s Creed-game bevestigd voor 2012

Volgende week ligt Assassin’s Creed: Revelations in de winkels, het allernieuwste avontuur van Ezio én Altaïr. Ubisoft is na dit deel echter nog lang niet klaar met de franchise, want Game Informer wist te delen dat in 2012 een nieuwe Assassin’s Creed-game zal verschijnen.

Onlangs wist Rafael Lacoste, art director van Revelations, te vertellen dat hij graag ziet dat Ubisoft afstapt van de jaarlijkse releases van Assassin’s Creed na Revelations. Dit is duidelijk niet het geval, maar hier is wellicht een goede reden voor.

Alexandre Amacio, creative leader van dezelfde game, vertelde vorige maand dat het huidige verhaal, dat volgende week afloopt met Revelations, vòòr het einde van 2012 verteld moet zijn. Het zou dus goed mogelijk kunnen zijn dat het nieuwe deel waarover nu gesproken wordt Assassin’s Creed III betreft.

 1.   
  tijn80's avatar

  Hier ben ik heel blij mee 😀 😀 . Hopelijk wordt het geen handheld-release, maar 1 voor de consoles/PC

 2.   
  GamerJaime's avatar

  Ik vraag me wel af hoe ze dat dan gaan doen met het verleden. Het verhaal van Ezio en Altair loopt namelijk af in Revelations dan zal deel 3 waarschijnlijk volledig in het teken staan van Desmond. Het lijkt me namelijk niet dat ze voor 1 game nog een gloednieuw personage en verhaalijn bedenken wat in diezelfde game ook weer moet eindigen. En stel dat doet ze wel dan zou ik totaal niet weten in welke tijd de volgende game zich zou moeten afspelen aangezien het vooral om Desmond lijkt te gaan en zijn race tegen de klok.

 3.   
  tijn80's avatar

  jaime360gamer schreef, "Ik vraag me wel af hoe ze dat dan gaan doen met het verleden. Het verhaal van Ezio en Altair loopt namelijk af in Revelations dan zal deel 3 waarschijnlijk volledig in het teken staan van Desmond. Het lijkt me namelijk niet dat ze voor 1 game nog een gloednieuw personage en verhaalijn bedenken wat in diezelfde game ook weer moet eindigen. En stel dat doet ze wel dan zou ik totaal niet weten in welke tijd de volgende game zich zou moeten afspelen aangezien het vooral om Desmond lijkt te gaan en zijn race tegen de klok. "

  Er zitten genoeg generaties tussen Altair en Desmond. Misschien een nieuw karakter in de bloedlijn die Desmond gaat naleven?? Of knokken met een bejaarde Altair?

 4.   
  GamerJaime's avatar

  tijn80″][quote=”jaime360gamer schreef, "Ik vraag me wel af hoe ze dat dan gaan doen met het verleden. Het verhaal van Ezio en Altair loopt namelijk af in Revelations dan zal deel 3 waarschijnlijk volledig in het teken staan van Desmond. Het lijkt me namelijk niet dat ze voor 1 game nog een gloednieuw personage en verhaalijn bedenken wat in diezelfde game ook weer moet eindigen. En stel dat doet ze wel dan zou ik totaal niet weten in welke tijd de volgende game zich zou moeten afspelen aangezien het vooral om Desmond lijkt te gaan en zijn race tegen de klok. "

  Er zitten genoeg generaties tussen Altair en Desmond. Misschien een nieuw karakter in de bloedlijn die Desmond gaat naleven?? Of knokken met een bejaarde Altair?[/quote]
  Altair kan je wegstrepen zijn verhaallijn stopt ook in Revelations. Maja wie weet misschien introduceren ze toch nog ff snel een nieuw personaga met een nieuwe verhaallijn.Dat hoop ik in ieder geval wel want om een hele AC game met Desmond te spelen zonder in het verleden te duiken lijkt me niks

 5.   
  Helios929's avatar

  Zolang een spel geld oplevert gaan ze ermee door en met de Assassins Creed reeks mogen ze van mij er nog lang mee doorgaan, wel hoop ik dat ze in het verleden blijven en niet dat we een hedendaagse shooter krijgen met Desmond.

 6.   
  Ramses's avatar

  Damm… ben pas bij ACII … zit net in training bij Mario dus heb nog wat te (sluip)killen voor de boeg 🙂

 7.   
  GamerJaime's avatar

  Ramses schreef, "Damm… ben pas bij ACII … zit net in training bij Mario dus heb nog wat te (sluip)killen voor de boeg :)"

  Haha ja dan ben je inderdaad nog wel ff bezig ja, daarna nog Brotherhood en Revelations waar je ook nog +/- 40uur mee bezig zult zijn. Jij zal je dus niet snel gaan vervelen. Maar hoezo ben je nu pas bij AC2 dan?

 8.   
  Hitman047's avatar

  Dit was toch geruime tijd bekend? En dat het nieuwe deel in 2012 opnieuw weer een ‘tussendeel’ gaat worden voordat ze aan het daadwerkelijke deel 3 gaan beginnen? 😳

 9.   
  GamerJaime's avatar

  ”Hitman047″ schreef, "Dit was toch geruime tijd bekend? En dat het nieuwe deel in 2012 opnieuw weer een ‘tussendeel’ gaat worden voordat ze aan het daadwerkelijke deel 3 gaan beginnen? 😳 "

  Naja das volgens mij nog niet 100% zeker. Kan ook dat ze die AC van volgend jaar AC3 gaan noemen omdat nogmaals de Ezio en Altair verhaallijn stopt en ze (hoop ik) een nieuwe assassin introduceren.

 10.   
  MoonLight's avatar

  Hopen op een nieuwe engine, dan zijn de grafisch weer up-to-date! 🙂

 11.   
  Jonah's avatar

  MoonLight schreef, "Hopen op een nieuwe engine, dan zijn de grafisch weer up-to-date! :)"

  Dat kun je wel vergeten, lijkt mij, met de jaarlijkse releases. Daarnaast vind ik de graphics van Assassin’s Creed nog uitstekend te noemen, dus waarom is “ineens” een nieuwe engine benodigd?

  Zijn we nou allemaal ineens beïnvloed door Battlefield 3’s gebruik van een nieuwe engine?

 12.   
  Ramses's avatar

  jaime360gamer schreef, "

  ”Ramses” schreef, "Damm… ben pas bij ACII … zit net in training bij Mario dus heb nog wat te (sluip)killen voor de boeg :)"

  Haha ja dan ben je inderdaad nog wel ff bezig ja, daarna nog Brotherhood en Revelations waar je ook nog +/- 40uur mee bezig zult zijn. Jij zal je dus niet snel gaan vervelen. Maar hoezo ben je nu pas bij AC2 dan?"

  Had Brotherhood gekregen om me voor te bereiden op Revelations maar vond het verhaal zo stoer, dat ik die afkapte en deel II heb gekocht 🙂

 13.   
  sesame street's avatar

  beter maar ze zouden er toch een jaar tussentijd hebbe om de engine te verbeteren toch? 🙂

 14.   
  fdennis's avatar

  Ik hoor bij elke call of duty aankondiging dat het uitmelkerij is. En nu komt Assassins Creed met het zoveelste deel en dat is wel geweldig? Beide games zijn vergelijkbaar. Beide games krijg je iedere jaar een nieuwe verhaallin met iets extra’s zoals de mp van Brotherhood en nu survival van Cod.