Machinarium op PlayStation Network is ultieme versie

Ontwikkelaar Amanita Design wist met Machinarium een sfeervolle Point & Click-adventure te produceren. Nadat het spel al eerder voor de PC, Linux en Mac verscheen, is het nu de beurt aan de PlayStation 3.

This PlayStation version will be the ultimate version of Machinarium. There will be a few new features, such as zoom. You will have the ability to zoom to certain places. There will be Trophies. It will be more fluent. It’s a really nice version.
Op de Linux, Mac en PC was Machinarium reeds een prachtig spel, maar volgens de ontwikkelaar zelf is het spel nog beter geworden dan voorheen. Jakub Dvorský, oprichter van Amanita Design, liet ons recent weten dat de PlayStation 3-versie zelfs de ultieme versie van het spel zal gaan worden. Dit is volgens hem mede te danken aan de nieuwe features als Move- en zoom-ondersteuning; daarnaast zal de game stukken vloeiender gaan lopen.

Het spel Machinarium zal vanaf februari te downloaden zijn via het PlayStation Network.

  1.   
    fdennis's avatar

    De reden dat dit niks word hebben jullie nu al gemeld zo te zien. Point en Click game. Wat heb je daar nou aan op de ps3? Dat wil je toch met de muis spelen of niet? Ik ben een echte hardcore console gamer. Maar er zijn gewoon genres die je op de pc wil spelen. Point en Click is er 1 van . Ook strategie games wil je liefst op de pc. Maar fighting games en sports games horen dan weer juist op de console en de rest als ik niks vergeten ben kan op beide.

  2.   
    Leon 2.0's avatar

    Met de Move kan je ook precies aanklikken wat je wil. 😉