Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Nieuwe trailer: I Am Alive Comeback trailer

Het is inmiddels al weer een hele tijd geleden dat we iets hebben gehoord van I Am Alive, maar daar komt met deze nieuwe trailer verandering in.

 1.   
  The Beaver's avatar

  En een comeback is het geworden zeg ! ๐Ÿ˜ฎ . Dit oogt tot zover een juweeltje te gaan worden ! , een vrije open wereld zou een zeer geweldig krachtig concept bij deze game zijn . Is er iemand die wellicht enig idee heeft of dat ook zo het geval is ? ๐Ÿ˜€ .

 2.   
  Fabianb's avatar

  Dit zag ik laatst ook op mijn xbox. Dat was toen in zo’n filmpje met die 2 standaard gasten. Geen idee wie dat zijn maar staat wel eens tussen uitgelicht. Al is het me nog niet duidelijk of dit nou een Arcade titel wordt of een hele game. Laatste zou natuurlijk veel beter zijn. Eigenlijk best wel geweldig al dat mysterieuze gedoe bij deze titel. ๐Ÿ˜€

 3.   
  theis's avatar

  lijkt op een mix tussen assassin’s creed en The road (Film).
  dit kan een nieuwe goudmijn zijn voor ubi

 4.   
  -050- Critical's avatar

  ok ik hoop wel dat er geen mutants of iets dergelijks in zitten dat verpest mijn sspelplezier behoorlijk, but so far so good ๐Ÿ™‚

 5.   
  Hitman047's avatar

  @Fabianb: Het is een single-A, downloadable game voor Playstation network en Xbox live. Bij mijn weten is de Pc versie nog steeds gecancelled.

  @Shadnu: Niets over bekend. Ik kan me herinneren dat je in het eerste concept van deze game ( 2008 ) rond kon lopen in de stad, opzoek naar voedsel en water, en ook in voertuigen rond kon rijden. Dat wees toen nog op een, mogelijk, (semi-)open wereld. Maar in 2008 was dit ook nog een tripple-A titel… ๐Ÿ˜ณ

 6.   
  MildBobbySauce's avatar

  Ziet er Prachtig uit! ๐Ÿ˜€

 7.   
  jwgreece's avatar

  deze trailer is toch al zeker 3 weken uit!!!!

 8.   
  Phil's avatar

  Sommige animaties komen rechtstreeks van AC, maar verder ziet het er wel vet uit. Een soort mix van AC, Splinter Cell en Metro 2033.

 9.   
  ps3 gek's avatar

  De eerste trailer vond ik interessant. Dit vind ik wat minder. Doet me een beetje denken aan silent hill. Waarschijnlijk een no-buy for me. ๐Ÿ˜ณ

 10.   
  Alias's avatar

  Ben ik met je eens, ikzelf vond ook de eerste trailer van I Am Alive vele malen interessanter. Het hele concept sprak me toen ook aan, dat gevoel heb ik nu bij deze trailer niet. Wellicht dat ze me nog op andere gedachten kunnen brengen, maar vooralsnog niet.

 11.   
  desxeon's avatar

  Vette trailer, wist eigelijk niet eens dat deze game bestond. ๐Ÿ˜ณ

 12.   
  Tweek's avatar

  Ik ben heel erg blij dat de game nog leeft (no pun intended). De trailer vind ik erg erg leuk uitzien.

 13.   
  mmx's avatar

  Ik heb in 2008 een trailer gezien maar de hoofdpersoon was een heel andere gozer dus wat hebben ze gedaan met deze game ?

 14.   
  Jemigzeg's avatar

  Komt deze ook op de PC?

 15.   
  ps3 gek's avatar

  mmx schreef, "Ik heb in 2008 een trailer gezien maar de hoofdpersoon was een heel andere gozer dus wat hebben ze gedaan met deze game ?"

  Totaal opnieuw aangepakt volgens mij.. De eerste trailer had ook nog wat kleur. ;p

 16.   
  Mika0077's avatar

  Valt niemand het op dat het een fps wordt? ๐Ÿ˜•

 17.   
  Alias's avatar

  ps3 gek schreef, "

  ”mmx” schreef, "Ik heb in 2008 een trailer gezien maar de hoofdpersoon was een heel andere gozer dus wat hebben ze gedaan met deze game ?"

  Totaal opnieuw aangepakt volgens mij.. De eerste trailer had ook nog wat kleur. ;p"

  Precies zie onderstaand nieuwsbericht uit 2010 ๐Ÿ˜‰

  http://www.gamersnet.nl/nieuws/201001/i_am_alive_uitgesteld_vanwege_volledige_herontwikkeling/

 18.   
  Xtremie's avatar

  Doet me erg aan de film The Road denken.