RAGE verkoopt meer dan een half miljoen in eerste week

Dat RAGE onderhand een populaire game is geworden is bekend, maar nu zijn er exacte cijfers bekendgemaakt. In de eerste week dat de titel in de winkels is komen te liggen is deze meer dan een half miljoen keer over de toonbank gegaan. Dit is goed nieuws voor id Software, aangezien RAGE een nieuwe IP is. Hiermee bewijst de ontwikkelaar dat je met een hoop goede ideeën en genoeg content als aanbod een flinke titel neer kunt zetten.

Of RAGE ook naar de miljoen zal stijgen is nog niet bekend, maar na schatting zal dit niet onwaarschijnlijk zijn. Volgens onze review verdient de game het in ieder geval.

 1.   
  See4urSelf's avatar

  Zeker een topper, jammer alleen van de PC ondersteuning. Verder helemaal oK!

 2.   
  Neolite's avatar

  Een erg leuke game. Verhaal is echter wat magertjes, rpg elementen mogen best wat uitgebreider en de game mag wel wat langer duren.

 3.   
  Hillianii's avatar

  Sinds dat ik de review heb gelezen van Rage (GN Review natuurlijk) was ik 100% zeker dat ik hem ga halen 😀

 4.   
  I_Eat_Noobsz's avatar

  Playstation4Life schreef, "Sinds dat ik de review heb gelezen van Rage (GN Review natuurlijk) was ik 100% zeker dat ik hem ga halen 😀 "

  maar een tijdje later heb je hem nog steeds niet gehaald?:P:P

  Vind het zo jammer van de Multiplayer, haal de game sowieso nog niet. mede dankzij het een open world game is.

 5.   
  Kill Gamer 01's avatar

  een erg goede game. ik heb de Anarchy Edition in de eerste week gekocht. heb de game nog niet uitgespeeld, zit nog aan het begin. de game heeft inderdaad een grote wereld en ben er zeker 25 uur mee bezig zoals de meeste dat zeggen.