Win vrijkaartjes voor The Change-Up

The Change-Up is de nieuwe komedie van de regisseur van The Wedding Crashers en de scenarioschrijvers van The Hangover met o.a. Ryan Reynolds, Jason Bateman, Leslie Mann en Olivia Wilde.

Na een wild avondje stappen verandert het leven van de losgeslagen single Mitch (Ryan Reynolds) en de overwerkte advocaat en saaie huisvader Dave (Jason Bateman) drastisch wanneer ze op wonderbaarlijke wijze van lichaam verwisselen. Dit leidt tot hilarische situaties waarbij ze zich in allerlei bochten moeten wringen om te voorkomen dat ze elkaars leven niet volledig verwoesten…

In samenwerking met Universal Pictures mogen we 4×2 vrijkaartjes weggeven voor The Change-Up en deelnemen aan deze winactie is zoals altijd weer heel eenvoudig:

Laat ons weten dat je heel graag wilt winnen! Dit kan met een reactie onder dit nieuwsbericht, een ReTweet op Twitter of door op Facebook de link naar dit nieuwsbericht leuk te vinden. Of val extra op en doe het allemaal!

Doe dit wel op tijd, want deelnemen kan tot en met zondag 23 oktober. Prijswinnaars worden in een nieuwsbericht bekendgemaakt. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

The Change-Up draait vanaf 20 oktober in de bioscopen. Kijk voor meer informatie ook eens op www.changeup.nl.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren