Pre-order bonusses voor Final Fantasy XIII-2 in Amerika

Ontwikkelaar Square Enix heeft met verscheidene winkelketens in de Verenigde Staten een samenwerkingsverband afgesloten rond de pre-orders van Final Fantasy XIII-2. Personen die het spel hebben besteld bij één van de volgende winkels krijgen de beschikking over een leuke extra.

GameStop:
Wie het spel bij GameStop gaat halen krijgt de beschikking over een alternatief kostuum voor Sera, dat in de hele game bezichtbaar zal zijn.

Amazon:
Bij deze winkelketen krijgen trouwe fans van het spel toegang tot een uniek gevecht tegen eindbaas Omega. Als je hem weet te verslaan, dan zal hij zich netjes bij jouw team voegen.

Best Buy
Best Buy heeft de eer gekregen om gamers bij de pre-order een novelle cadeau te doen. Deze novelle – genaamd Final Fantasy XII: Episode 1 – vertelt de gebeurtenissen tussen Final Fantasy XIII en zijn sequel.

Vooralsnog maakt het voor ons – als Europese gamers – vrij weinig uit wat er in Amerika gebeurt. Maar we weten nu in ieder geval dat er pre order bonussen zijn en de stap naar Europa is dan klein.

  1.   
    TheUltimateZerg's avatar

    Ben benieuwt hoe Omega eruit ziet 😮