Lionsgate brengt Dead Island naar het witte doek

Lionsgate kondigt vandaag aan dat het bedrijf een optie heeft genomen op de filmrechten van Deep Silver om een film te maken van de game Dead Island. Dead Island is een wereldwijd merk dat voor het eerst werd geïntroduceerd via een schitterende teaser trailer, waarin het verhaal wordt verteld van een familie op vakantie in een tropisch resort, dat wordt belaagd door zombies.

De hartverscheurende trailer, die op een grimmige, non-lineaire manier het verhaal uit de doeken doet, trok wereldwijd de aandacht van fans en werd unaniem geprezen, met een miljoen hits binnen 24 uur nadat de video online ging, en bijna 10 miljoen kijkers in slechts twee dagen tijd. De film bevindt zich momenteel in de eerste ontwikkelingsfase.

Blijf helemaal op de hoogte omtrent de film en check ander filmnieuws op MoviesNET.

  1.   
    Flapjack's avatar

    w00000t dit is nice XDXDXD

  2.   
    DutchFreeze's avatar

    Ik hoop wel dat dit dan een goeie film wordt en geen scrappy zoals de meeste gamefilms

  3.   
    darkclown's avatar

    Lionsgate…had liever gezien dat het een Peter Jackson film zou worden. Nu zal het wel veel hakwerk worden. Maar laat ik niet te sceptisch zijn, ik houdt van zombie films!

  4.   
    FishHookz's avatar

    Verfilming van games is meestal best wel epic 🙄

  5.   
    Steelpartyhat's avatar

    Natuurlijk is dit vet, maar ik had met iemand anders hier over op een andere forum en die zei: dat ze de rechten hebben betekend niet dat hij echt eraan komt, kijk maar naar de Bioshock film die moest ook ermee stoppen.