Twee Dreamcast-titels naar PlayStation 3 en Xbox 360, aldus SEGA

SEGA heeft naar buiten gebracht dat het bedrijf twee titels van de Dreamcast opnieuw gaat uitbrengen, maar dan voor de PlayStation 3 en Xbox 360. Het zal hierbij gaan om Space Channel 5 Part 2 en SEGA Bass Fishing die allebei op 4 oktober verschijnen via het PlayStation Network en Xbox Live.

De eerste game, Space Channel 5 Part 2, is een actiegame waar veel ritme gevergd wordt en er is een rol weggelegd voor Michael Jackson. Het andere spel, SEGA Bass Fishing, is logischerwijs een visgame die je met de PlayStation Move kunt spelen. Destijds was het ook al een mogelijkheid op de Dreamcast te vissen met een speicale controller, de Dreamcast’s Bass Fishing controller.

De twee games zullen voor rond de zes euro verschijnen op het PlayStation Network; de Xbox Live-versie gaat 800 Microsoft Points kosten.

 1.   
  FishHookz's avatar

  Ik ken ze allebij niet 😮 Misschien is dat een schande xD ik zal er wel achter als mensen verbaast reageren op dit bericht 🙄

 2.   
  Hitman047's avatar

  Weer 2 van die fantastische titels. *kuch* Zaten beide al in die, met veel lof ontvangen, Dreamcast collection. *kuch*

  Waar blijft Shenmue? Dat was pas een game! 😉

 3.   
  -Arthur-'s avatar

  ”Hitman047″ schreef, "Weer 2 van die fantastische titels. *kuch* Zaten beide al in die, met veel lof ontvangen, Dreamcast collection. *kuch*
  Waar blijft Shenmue? Dat was pas een game! 😉 "

  Ik had het niet beter kunnen verwoorden. 🙂 Sterk spul, he? lol.

 4.   
  Kenneloth's avatar

  Vaag heb hier een DVD liggen Dreamcast Collection voor de X360. Waar bijde games op staan.