Gaijin Games: 3DS Circle Pad toevoeging is troep

Recent liet Nintendo de wereld haar nieuwste creatie zien; de slide-pad add-on voor de 3DS. Een groep gamers zag dit als een tweede hemel voor de handheld, zo ook ontwikkelaar Activision, maar lang niet iedereen ziet wat in de uitbreiding van het systeem. Zo meldt Alex Neuse van Gaijin Games het volgende over de toevoeging:

I think it’s total crap. I’m very frustrated as a consumer. It seems obvious to me that it’s only a matter of time until Nintendo releases a new 3DS with a second Circle Pad on it, and then what am I going to do? I’m going to give them more of my money. Like I always do.
De meningen zijn nogal verdeeld, zoals jullie kunnen lezen. Wat is jullie mening omtrent dit stukje hardware?

 1.   
  bender's avatar

  Ik vind dat ze dat er evengoed bij release hadden kunnen opzetten, ik geloof niet dat ze met het idee pas na de release zouden gekomen zijn…

 2.   
  Jonah's avatar

  Dat geloof ik inderdaad ook niet, maar ik gok dat vanwege te hoge ontwikkelingskosten dat het niet direct in de 3DS is verwerkt.

 3.   
  DGonlag2's avatar

  Jonah schreef, "Dat geloof ik inderdaad ook niet, maar ik gok dat vanwege te hoge ontwikkelingskosten dat het niet direct in de 3DS is verwerkt."

  Ik had gelezen in een interview met Nintendo dat ze het wel erin wouden stoppen, maar bij design en productie eruit gelaten hebben om tijd te winnen op de Vita.

  Knap lullig van ze , die man heeft helemaal gelijk. Ze naaien hun trouwe (en nieuwe fans). Nintendo gaat lekker de laatste tijd. Als ze zo doorgaan gaan er denk ik heel wat mensen van Nintendo afstappen.

 4.   
  -Arthur-'s avatar

  Ik als Nintendofiel ben de laatste jaren ook wat teleurgesteld geweest in Nintendo. Voornamelijk met de Wii. Op zich een leuk apparaat, maar de irritaties lagen toch wel bij de lage beeld resolutie en nog erger, het gebrek aan veel goede games. Ook laten de online mogelijkheden te wensen over. Wat mij ook opvalt is dat Nintendogames niet in prijs verlagen,maar jarenlang voor de volle mep in de schappen liggen. Ik heb toch een 3DS aangeschaft, en weer dezelfde toestanden. Desondanks vind ik het apparaat echt geweldig met Zelda, en weet dat ik geduld moet hebben. Het liefst zou ik Nintendo de rug toekeren, maar een leven zonder Donkey Kong, Mario, Starfox, Metroid en Zelda kan ik mij niet voorstellen! 🙂

 5.   
  DGonlag2's avatar

  GreatManaTree schreef, "Ik als Nintendofiel ben de laatste jaren ook wat teleurgesteld geweest in Nintendo. Voornamelijk met de Wii. Op zich een leuk apparaat, maar de irritaties lagen toch wel bij de lage beeld resolutie en nog erger, het gebrek aan veel goede games. Ook laten de online mogelijkheden te wensen over. Wat mij ook opvalt is dat Nintendogames niet in prijs verlagen,maar jarenlang voor de volle mep in de schappen liggen. Ik heb toch een 3DS aangeschaft, en weer dezelfde toestanden. Desondanks vind ik het apparaat echt geweldig met Zelda, en weet dat ik geduld moet hebben. Het liefst zou ik Nintendo de rug toekeren, maar een leven zonder Donkey Kong, Mario, Starfox, Metroid en Zelda kan ik mij niet voorstellen! 🙂 "

  Helemaal mee eens, maar ik kan weer niet zonder Pokémon.
  De spellen zijn inderdaad te duur en ze naaien ons wel een beetje de laatste tijd. Maarja, ze hebben nou eenmaal geweldige spellen.