Tom Arnold praat over True Lies en Expendables sequels

Tom Arnold speelde in True Lies de collega van Arnold Schwarzenegger. Blijkbaar hebben de twee nog altijd contact. Tom Arnold heeft het over de terugkeer van de Governator in Hollywood. Een van die films zou een vervolg kunnen zijn op True Lies van James Cameron. De regisseur die met The Terminator aan de wieg stond van een carrière voor de Oostenrijker, had plannen voor een TV-serie gebasseerd op True Lies. Voor de rol zou worstelaar John Cena in aanmerking komen.

Het is nog altijd onduidelijk of Arnold Schwarzenegger in The Expendables 2 zit, maar Tom Arnold zou zelf wel eens een opwachting kunnen maken.

Sylvester Stallone sent me the script, I read the script. I like it, I can see a couple of places for a guy like me. We’ll see what happens.
Rond Tom Arnold is het al een tijdje stil. Na True Lies bleef hij als komiek wat hangen in actiefilms. De man speelde mee in de actiefilms Exit Wounds en Cradle 2 the Grave, met vechtersbazen Jet Li en Steven Seagal in de hoofdrol. Of we hen te zien krijgen in The Expendables 2 is nog maar de vraag.

De terugkeer van Schwarzenegger is dus wel aanstaande. Hij zou zelfs van de partij zijn in een vijfde deel van The Terminator. He’s back!

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren