Is Donnie Yen een nieuwe Expendable?

Toen The Expendables werd aangekondigd, had iedere actieliefhebber een lijstje met namen klaar. Iedereen wilde zijn of haar favoriete actieheld in de film hebben. Sylvester Stallone en zijn crew hebben uiteindelijk een memorabele en ijzersterke cast bij elkaar gebracht. Met Sly zelf, Dolph Lundgren, Arnold Schwarzenegger, Bruce Willis, Mickey Rourke, Jet Li en Jason Statham kwam er voor vele actiefans een droom uit.

Sequels moeten altijd meer, meer en meer zijn en dat geldt ook voor The Expendables 2. De geruchten blijven opduiken over wie het imposante team gaan vergezellen. Jean-Claude Van Damme is na het afzeggen van het eerste deel akkoord gegaan met een rol als slechterik in de sequel. Chuck Norris en John Travolta zijn officieus bevestigd. Jet Li komt helaas niet meer terug, maar geen zorgen: zijn vervanger lijkt al klaar te staan. Niemand minder dan ‘IP man’ Donny Yen overweegt om als Expendable op te treden. Hij is geïnteresseerd maar heeft het best druk met andere rollen.

Regisseur Simon West (Con Air, The Mechanic) hoopt zijn groep binnenkort bij elkaar te hebben. De film wordt 17 augustus 2012 in de Amerikaanse zalen verwacht.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren