inFamous 2: Festival of Blood onthuld

Tijdens de Gamescom persconferentie had Sony nog een kleine verrassing in petto. Een download-only game, inFamous 2: Festival of Blood. In deze uitbreiding op de bekende inFamous-wereld, is de stad overspoeld door vampieren en heb je als Cole één nacht de tijd om aan alle ellende een einde te maken. Het grote probleem is namelijk dat Cole zelf ook gebeten is en alles uit de kast moet halen om te overleven.

inFamous 2: Festival of Blood verschijnt in oktober, naar verwachting rond Halloween. De game moet in elk geval weer vele uren gameplay bevatten. Men zal allicht spoedig meer informatie omtrent inFamous 2: Festival of Blood naar buiten brengen.

  1.   
    NightHawk's avatar

    Dit lijkt me echt achterlijk. Ik wil meer infamous maar dit is gewoon undead nightmare proberen na te doen en het past gewoon niet.

  2.   
    mastertje's avatar

    NightHawk schreef, "Dit lijkt me echt achterlijk. Ik wil meer infamous maar dit is gewoon undead nightmare proberen na te doen en het past gewoon niet."

    Mwa dat dachten ook heel veel bij RDR. En is een uiteindelijk zeer populaire dlc gewirden.
    Maar ik ben het met je eens wat betreft na doen.

    Is via mobiel geplaatst dus er kunnen fouten in dit bericht zitten

  3.   
    gragon3's avatar

    Maar Undead Nightmare was ook ongeloofelijk goed. Veel uren gameplay, leuke nieuwe elementen en goed in combinatie met de ‘oude’ / originele RDR elementen

  4.   
    NightHawk's avatar

    mastertje schreef, "

    ”NightHawk” schreef, "Dit lijkt me echt achterlijk. Ik wil meer infamous maar dit is gewoon undead nightmare proberen na te doen en het past gewoon niet."

    Mwa dat dachten ook heel veel bij RDR. En is een uiteindelijk zeer populaire dlc gewirden.
    Maar ik ben het met je eens wat betreft na doen.
    Is via mobiel geplaatst dus er kunnen fouten in dit bericht zitten"

    das ook waar, undead nightmare was echt zalig, khoop dat ze het kunnen nadoen