Take-Two lanceert Citizen Skywatch website

Vandaag de dag blijkt het een vast ritueel te zijn geworden dat de hele wereld zijn adem in houdt, wanneer ontwikkelaar Rockstar op de punt staat om een nieuwe game aan te kondigen. Op dit moment is er dan ook geen sprake van een ander geval.

In april had moederbedrijf Take-Two de website Citizen Skywatch – die pas sinds kort online is gegaan – al weten vast te leggen. Op een logo na is er nog niet veel op te vinden. Hoogstwaarschijnlijk gaat het dan ook om een zogeheten placeholder website, die pas later de juiste informatie zal bieden over de desbetreffende game.

Natuurlijk blijft de grote vraag waar de website naar hint. Een logische optie lijkt Bioshock: Infinite, gezien de setting van deze 2K Games titel. Maar er zijn ook geruchten dat het echt om een nieuwe Rockstar-game gaat, en dan duikt al snel de naam Grand Theft Auto V op. We gaan het allicht deze week uitvinden tijdens de Gamescom.

Update
Inmiddels is het duidelijk geworden dat Citizen Skywatch een ondersteunende community website is voor XCOM, een andere game van Take-Two. Een nieuwe teaser van Rockstar laat dus nog langer op zich wachten.

 1.   
  G_Dragon16's avatar

  Begin Rockstar nu arrogant te vinden, ze lopen nu al 2 jaar alles geheim te houden van Gta! Ze krijgen echt teveel eigendunk over de serie, de game zal volgend jaar uit ongeveer wel uit moeten komen ( teminste meest logisch). Vind Rockstar altijd grote gamemaker & heb altijd respect voor hun, maar hoe hun nu bezig zijn met gta 5 word mij ook beetje teveel van goede.

 2.   
  gebruiker50081's avatar

  Ben benieuwd! Maar aangezien het woord ”sky” erin voorkomt denk ik eerder dat het over Bioshock Infinite gaat.

 3.   
  JohnnyBNL's avatar

  Rockstar Games is echt geweldig. Ze zijn zo goed in dingen geheim te houden, en dat vind ik helemaal leuk! Ik bedoel tegenwoordig word alles al (per ongeluk / expres) gelekt, om zo een hype te creëren. 8)

  Ik hoop dat Valve ooit iets lekt over Half-life 3…………… dat zou ik pas boeiend vinden!

 4.   
  Hitman047's avatar

  Hmm, ik zet mn geld op Bioshock: Infinite of Xcom. 😉

 5.   
  FishHookz's avatar

  ”Hitman047″ schreef, "Hmm, ik zet mn geld op Bioshock: Infinite of Xcom. 😉 "

  Bioshock Infinite 😉

 6.   
  Rijstekorrel's avatar

  ”G_Dragon16″ schreef, "Begin Rockstar nu arrogant te vinden, ze lopen nu al 2 jaar alles geheim te houden van Gta! Ze krijgen echt teveel eigendunk over de serie, de game zal volgend jaar uit ongeveer wel uit moeten komen ( teminste meest logisch). Vind Rockstar altijd grote gamemaker & heb altijd respect voor hun, maar hoe hun nu bezig zijn met gta 5 word mij ook beetje teveel van goede."

  Dat hebben ze altijd al gedaan alles lang geheim gehouden, Er is nog geen release bekend ja volgend jaar waarschijnlijk maar dit jaar is nog niet eens afgelopen dus rustig aan hoor.

 7.   
  gerowniko's avatar

  Lijkt me toch echt BioShock: Infinite.

 8.   
  Hitman047's avatar

  Weet niet of dit nog gelezen wordt door een mod, maar de site is inmiddels aangepast. Het lijkt ,zoals ik al dacht, idd. op een site voor XCom, mogelijk zelfs een ARG. 😉

 9.   
  ChielB's avatar

  Bij deze voorzien van een update 🙂