Meld je aan voor de bèta van Gotham City Impostors

In Gotham City Impostors beleef je de wereld van de DC Comics op een gekke manier. Je speelt namelijk niet met echte superhelden, maar met verklede personages. Trek een Batman kostuum aan ga achter jouw vijanden aan!

Je kunt je nu aanmelden op de officiële site voor de gesloten bèta, die ergens in september van start gaat. Bij de gevraagde zip code volstaat vrijwel elke Amerikaanse postcode, zoals 10007 van New York. Het is nog onduidelijk op welke platformen de bèta gehouden wordt.

Gotham City Imposters verschijnt begin 2012 voor de PC, PlayStation 3 en Xbox 360 als download-only. De game kent een bescheiden prijskaartje van 1200 Microsoft Points of 11,25 euro. Kom alvast in de stemming voor de bèta met de leipe trailer van de game.

  1.   
    Superwasbeer's avatar

    Yeah, ingeschreven, bedankt!

  2.   
    ozzman's avatar

    ook uitgevoerd. Nu dus afwachten

  3.   
    game_expert's avatar

    ingeschreven ! 😀

  4.   
    Sa.'s avatar

    ik krijg die zip code ding niet moet ik dat gewoon weglaten?

  5.   
    ChielB's avatar

    Bij de zip code moet je een Amerikaanse postcode invoeren. Bijvoorbeeld 10007 van New York of een willekeurige andere postcode van een Amerikaanse locatie.

    Het kan natuurlijk zijn dat het bij een beta alleen voor Amerika blijft, maar we kunnen het natuurlijk altijd proberen. 🙂

  6.   
    Verwijder Mij!'s avatar

    Ook ingeschreven 😀

  7.   
    Sa.'s avatar

    ChielB schreef, "Bij de zip code moet je een Amerikaanse postcode invoeren. Bijvoorbeeld 10007 van New York of een willekeurige andere postcode van een Amerikaanse locatie.
    Het kan natuurlijk zijn dat het bij een beta alleen voor Amerika blijft, maar we kunnen het natuurlijk altijd proberen. 🙂 "

    thnx!