The Land of Oz ligt in Michigan

De gehele cast is bekend en het script is klaar. Tijd voor Sam Raimi om te beginnen met het filmen van Oz: The Great and Powerful. Hiervoor heeft hij één plek uitgekozen: Michigan. Om precies te zijn de nieuwe Raleigh Michigan studio’s, een voormalig complex van General Motors.

De film vertelt het verhaal van een jonge magiër (James Franco) die per toeval met zijn luchtballon in de wereld van Oz beland. Daar aangekomen denkt iedereen dat hij een grote tovenaar is. Tot hij drie heksen (Mila Kunis, Michelle Williams en Rachel Weisz) ontmoet. Deze prequel zal ons een geheel nieuwe kijk geven op Oz en zijn tovenaar. Met Raimi achter de camera mogen we een hele hoop verwachten. Hij heeft een zeer bekwame groep van oscarwinnaars tot zijn beschikking die alle special effects, bijzondere figuren en wonderlijke sets op het scherm zullen tovereren.

Danny Elfman zal voor meer magie zorgen als hij de beelden van muziek voorziet. Sam Raimi heeft nog even de tijd om zijn speciale gaves in te laten werken op dit wereldberoemde sprookje. Oz: The Great and Powerful wordt begin maart 2013 bij ons in de zalen verwacht.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren