Bulletstorm is geen verkoopsucces

Mike Capps, hoofd van Epic Games, heeft bekend gemaakt dat Bulletstorm geen ‘groot succes’ is als het gaat om de verkopen ervan. Dat de game tot nu toe niet veel heeft opgeleverd, zat er al aan te komen. Nadat de game in februari werd uitgebracht kwam het op de zevende plaats binnen op een lijst met de tien best verkochte games volgens de NPD, een bedrijf wat marktonderzoek doet en met de resultaten een lijst opmaakt. Maar, was de volgende maand alweer verdwenen uit de top tien. Mogelijk is het feit dat de fps geen mulitplayer mode heeft dodelijk geweest, aldus de website 1Up.

Toch is er bijzonder veel reclame gemaakt voor de game. Zo was er de belofte dat gamers de Gears of War 3 bΓ¨ta konden spelen als ze de Epic Edition zouden kopen, werd een parodie op Call of Duty – Duty Calls – in het leven geroepen om Bulletstorm te promoten en wijdde Fox news een heel item aan de game. Capps liet later weten dat controversiteit niet zozeer een slecht iets is, omdat de game op dat moment juist meer aandacht kreeg. Hoewel, dankzij het einde van de game, een tweede deel voorspelbaar zou zijn, is vanwege de verkoopcijfers de kans hierop niet groot.

 1.   
  Flapjack's avatar

  ik vond het wel een leuke game… leuke humor enzo maar ik denk dat indd dat door het spel geen mp had niet zo goed verkocht. wat wel jammer is want de game was echt leuk

 2.   
  thoom95's avatar

  jammer ik heb er wel plezier aan beleefd. Maar ik verwachtte het al wel
  πŸ™

 3.   
  toqeer's avatar

  de cover zegde al genoeg πŸ˜›

 4.   
  The Beaver's avatar

  Dit was ook absoluut geen game voor mij ! .

 5.   
  DutchFreeze's avatar

  Een “grote succes” zal het wel nooit worden want het is namelijk een “groot succes” πŸ˜›

 6.   
  obssession's avatar

  Ik persoonlijk geef niks om MP in ene shooter omdat ik er gewoon superslecht in ben en er dus ook niet van geniet. Bulletstorm vond ik een leuke game, die mensen zoals ik die wel eens een shooter willen spelen maar dus niet genoeg om van een MP te genieten, en jammer dat er dus wss geen vervolg op zal komen…

 7.   
  matthias005's avatar

  Laatst nog gekocht in de koopjes bak zeker een geweldige singleplayer alhoewel het na een tijdje wel gaat vervelen elke keer het zelfde totdat je weer een nieuw wapen krijgt en dan weer nieuwe skillshots hebt nja wel echt een aanrader als je hem goedkoop tegen komt!:)

 8.   
  vulstar's avatar

  Ik heb het een paar uurtjes gespeeld bij iemand anders, en ja vond dat hele special kills gedoe met punten systeem maar een beetje boring. Dus je moet daar wel van houden wil je deze game leuk vinden vind ik zelf.

 9.   
  MildBobbySauce's avatar

  ik vond duty calls mooier dan bulletstorm πŸ˜†

 10.   
  gerowniko's avatar

  De hele game sprak mij niet aan. De gameplay vond ik maar saai en het taalgebruik/dialoog kinderachtig. Multiplayer of niet heeft daar niets mee te maken, hopelijk trekken ze niet de verkeerde conclusies.

 11.   
  I_Eat_Noobsz's avatar

  Kill with skill was wel lachen hoor, ik had een code maar niet gebruikt dacht dat die juist voor online was πŸ˜› heb de game alweer geruild πŸ˜›

 12.   
  ms13694's avatar

  Ik eb er wel van genoten maar vond het zo goed als ik verwacht had!

 13.   
  gragon3's avatar

  Jammer, vind het een amuserende game πŸ™‚ Misschien volgende keer een uitgebreidere singleplayer? Een die langer duurt want dat trekt ook veel mensen aan..

 14.   
  XTR17's avatar

  Ik gaf mijn voorkeur toch aan Killzone 3 in die tijd. Geen spijt van gehad en zal deze game ook niet meer halen. Vrienden waren er niet zo positief over en het spel zou snel vervelen.

 15.   
  HeittieH's avatar

  Ik beleef er nog steeds zo nuen dzn plezier aan. Integendeel tot bv Crysis2 of Brink.