Geen plannen voor Wii U-titels in de nabije toekomst, aldus Ken Levine

Ondanks dat Ken Levine, de grote man van Irrational Games, verantwoordelijk voor Bioshock, een positieve mening deelde over de Wii U tijdens de persconferentie van Nintendo op de afgelopen E3, weet de beste helaas mede te delen dat Irrational Games vooralsnog geen plannen heeft voor Wii U-titels in de nabije toekomst.

Just to be clear, there are no plans. I’m not saying it can’t happen, but we have no plans to do any games for that platform.
Momenteel focust het bedrijf zich op de PlayStation Vita-titel van Bioshock, maar wie weet staat ons wellicht toch in elk geval een port te wachten van het aankomende Bioshock: Infinite. De console is meer dan krachtig genoeg en de controller zou een unieke ervaring kunnen bieden, dankzij de motion controls en het touchscreen.

Zien jullie graag een Bioshock-titel verschijnen op de Wii U?

  1.   
    Flapjack's avatar

    nee dat lijk mij een beetje onwennig. bioschock op een nintendo console, al sta ik er wel open voor.

    naja we zullen zien

  2.   
    Jonah's avatar

    Waarom niet? Of een console nou van Nintendo, Pepsi of Milka is, het is toch fijn om hardcore titels te hebben? 🙂

  3.   
    soldierarjan's avatar

    ik denk dat hij nog even wacht met wii u titels tot hij weet wat de wii u doet op verkopen enzo.

  4.   
    FishHookz's avatar

    WII U zal gaan falen denk ik mensen de naam alleen al spreekt me gewoon niet aan en we zullen zien aan de kijkcijfers of ik gelijk heb :3

  5.   
    fabiankok's avatar

    Noh, Nintendo met een titel als Bioshock? Sorry, in mijn hoofd klikt dat gewoon voor geen meter, Nintendo mag dan eerst maar eens goed aan z’n naam gaan werken eer ik dat lekker vind klinken.