Cole perfect als exclusief personage in Street Fighter X Tekken

Tijdens de E3 werd al te kennen gegeven dat onze Cole McGrath, bekend van de inFamous-reeks, een exclusief personage zou worden in de PlayStation 3-versie van Street Fighter X Tekken. Sony en Capcom zochten samen namelijk naar een vechtersbaas en nu laat Seth Killian van Capcom het enthousiasme van zijn team merken.

It seemed like the timing was about right with Infamous 2 coming out around this time and it seemed a character that had a lots of possibilities, in terms of gameplay. Obviously, there is a big range of moves and I think we fell in love with the electric tornado like everyone else should of.
Killian zegt immers dat Cole de geknipte persoon is om in deze fighting-game te laten deelnemen. De man met elektrische krachten is op het juiste moment op de juiste plek tevoorschijn gekomen. inFamous 2 stond klaar voor een release en Cole is perfect om zijn capaciteiten in zo’n game te showen.

Cole zal te zien zijn in de PlayStation 3- en PlayStation Vita-versie van Street Fighter X Tekken. Een exclusief Xbox 360-karakter is nog niet bekend.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren