GamersNET RADIO: aflevering 72 – Win de Annihilation Map Pack!


De zomeredities van GamersNET RADIO gaan van start! Het verschil met de rest van het jaar? Slap geouwehoer omdat er bijna geen heet nieuws is! Kortom, er wordt nu al gesproken over Gamescom, Richard praat over zijn nieuwe fotocamera en Peter… die lult maar wat.

Natuurlijk zijn er wel een paar dingen gebeurd deze week, namelijk het stopzetten van hackersgroep LulzSec, nieuwe domeinnamen voor Goldeneye (reloaded), het afschaffen van het game-verbod in Californië, de analyses van Michael Pachter en het gewauwel van Peter Molyneux.

Daarnaast is er een splinternieuwe Hans Otjes over Lara Croft en geven we een Xbox 360-code van de Annihilation Map Pack van Call of Duty: Black Ops!! Luister dus snel, want wie het eerst de code invoert wint de Pack!

Om vragen te stellen, klachten te spuien kun je mailen naar [email protected] of via Twitter: @gamersnetnl; @PetorGN @R1chardTM

[radio]Luister hier naar aflevering 72 van GNR[/radio]

  1.   
    Fabianb's avatar

    Gezellig altijd die radio 😉 Btw, de code is niet geldig volgens mij?

  2.   
    Tadao's avatar

    Over die muziek ‘experience’ games, ik vind nog gewoon dat muzikanten geld voornamelijk van concerts moeten verdienen, en minder van albums

  3.   
    maxmeyer's avatar

    Leuke uitzending weer! Te laat voor de DLC, dan maar hopen bij de prijsvraag 🙂