Tales of Xillia zal naar Europa komen als ‘de vraag ernaar groot genoeg is’

Namco Bandai hield een presentatie op de Japan Expo, een conventie die jaarlijks in Parijs wordt gehouden, waarbij ze drie Tales of-games in het zonnetje hadden gezet. Twee daarvan hadden al een Europese aankondiging ontvangen, maar over de derde hebben we nog niets gehoord.

De producer van de serie, Hideo Baba, was aanwezig om nieuw materiaal van de games te laten zien, waarbij er onder andere Tales of the Abyss op de Nintendo 3DS werd getoond. Er werd aangekondigd dat het spel op 10 november hier zal verschijnen. Het plan was om vervolgens een trailer van Tales of Graces F te draaien, maar vanwege technische problemen ging dit niet door.

Tot slot werd Tales of Xillia genoemd, de nieuwste toevoeging aan de RPG-reeks. Hideo Baba vertelde dat Tales of Xillia naar Europa zal komen, als de vraag ernaar groot genoeg is. Toch maakte de man nog wel duidelijk dat hiermee geen officiële aankondiging is gemaakt, maar de kans dat we de PlayStation 3-titel kunnen verwachten is met deze presentatie toch een stuk groter geworden.

  1.   
    crazyshine4722's avatar

    Hier is er 1 die dit spel wil!!:D

  2.   
    squidgyboy's avatar

    ik wil hem ook ….dat moet toch al meer dan genoeg zijn… 8)

  3.   
    LouisvanGaal's avatar

    ik niet. maar ik gun het de mensen zeker wel:)