Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Nieuwe trailer: Killzone 3 From The Ashes Trailer

Deze week verschijnt er nieuwe downloadable content voor Killzone 3, genaamd het ‘From The Ashes’ map pack. Deze DLC bevat de twee nieuwe maps ‘Lente Missile Base’ en ‘Mobile Factory’, hiernaast zitten er twee oude Killzone 2 maps in, Radec Academy en Tharsis Depot, welke zijn geüpdatet. In de trailer hierboven is ‘Lente Missile Base’ te bewonderen.

  1.   
    DutchGamer-W-'s avatar

    Ik vind het geweldig dat meer ontwikelaars dynamische snufjes toevoegen aan de slagvelden,
    zo word alles een stuk intresanter. 😀

  2.   
    superdedupe's avatar

    ik zou het heel fijn vinden als deze dlc weer gratis is voor ps+ers.
    Ik speel nog steeds veel killzone en vind het een awsome game maar ik vertrouw de community niet echt meer. als ze deze dlc weer gratis maken zorgt dat er in ieder geval voor dat de dlc nog een tijdje word gespeeld en niet na een week doodgaat…

  3.   
    XTR17's avatar

    superdedupe schreef, "ik zou het heel fijn vinden als deze dlc weer gratis is voor ps+ers.
    Ik speel nog steeds veel killzone en vind het een awsome game maar ik vertrouw de community niet echt meer. als ze deze dlc weer gratis maken zorgt dat er in ieder geval voor dat de dlc nog een tijdje word gespeeld en niet na een week doodgaat…"

    Ik denk dat deze dlc een uitzondering wordt van PSN+ Ik denk niet dat GG deze DLC nu gratis aan PSN+ zal laten geven, want nu heeft zoat iedereen PSN+. Uitbreidingen kun je volgens mij ook na het verlopen van PSN+ nog spelen. Hierdoor zal GG natuurlijk veel geld mislopen.