Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

GN RETROSPECTIVE: Duke Nukem

Wat hebben we er toch lang op moeten wachten! Duke Nuken Forever is hier en als er één franchise is waar een Retrospective op zijn plaats is, is het Duke wel! Welke games zijn er uitgekomen en waar liggen de wortels The Duke? Je ziet het hier!

  1.   
    cookymonster's avatar

    Ik vind die retrospectiven een heel goed idee zeker voor iemand als ik die niet oud genoeg is om het allemaal meegemaakt te hebben is dit zeer interesant. ik hoop dat er zo nog een paar komen 😉

  2.   
    Alfa Warrior's avatar

    Ik heb DN:F gespeeld, en als ik zo kijk naar deze beelden zijn er heel wat mappen “opnieuw” gebruikt.
    Onder andere die stripclub ja.

  3.   
    tijn80's avatar

    Alfa Warrior schreef, "Ik heb DN:F gespeeld, en als ik zo kijk naar deze beelden zijn er heel wat mappen “opnieuw” gebruikt.
    Onder andere die stripclub ja."

    Maar vond je het ook wat? Mij lijkt hij wel leuk, maar ik hoor veel negatieve verhalen erover. 🙁

  4.   
    Tadao's avatar

    die retrospectives zijn wel nice, maar krijgt Gearbox ineens alle eer voor Forever? Ik dacht dat 3D Realms het meeste al had gedaan

  5.   
    Slayer61's avatar

    tijn80″][quote=”Alfa Warrior schreef, "Ik heb DN:F gespeeld, en als ik zo kijk naar deze beelden zijn er heel wat mappen “opnieuw” gebruikt.
    Onder andere die stripclub ja."

    Maar vond je het ook wat? Mij lijkt hij wel leuk, maar ik hoor veel negatieve verhalen erover. 🙁 [/quote]
    Laat ik het je zo vertellen. Als je Duke Nukem 3D niet heb gespeeld of je vond het niet leuk, heeft het geen nut om DN:F te halen. Maar als je het wil huren voor een weekendje, prima, €60? Nee!

  6.   
    Slayer61's avatar

    Dit is wel leuk voor de mensen die Duke Nukem nooit eerder hebben gespeeld en/of gezien. Ik zelf heb Duke Nukem 3D, Duke Nukem 64, Duke Nukem Time to Kill en Duke Nukem Manhattan Project gespeeld. Ook natuurlijk Duke Nukem Forever. Als je de Duke eerder nooit heb gespeeld is Duke Nukem Forever ook niet echt iets voor jou.