Beyond Good & Evil 2 is al gedeeltelijk af, aldus Ubisoft

Eerder werd al bekend dat we tijdens deze generatie consoles geen Beyond Good & Evil 2 mogen verwachten. De opvolger van de culthit is echter wel nog steeds in ontwikkeling en de bedenker van de reeks, Michel Ancel, geeft aan dat een deel van de game al klaar is. Personages en bepaalde delen van de gameplay zijn bijvoorbeeld al af, maar Ancel zegt dat Rayman momenteel de prioriteit kent binnen Ubisoft.

As a game developer that’s exactly the sort of game you want to work on your whole lifetime. So yes, we are really thinking and we have lots of ideas. More than that, we already have a lot of gameplay, characters are done, so it’s still in progress.
De beste man zegt dat de ontwikkeling alsmaar doorgaat en dat Beyond Good & Evil 2 echt een project is waar je je hele leven aan werkt. Het team achter het spel komt iedere keer met nieuwe ideeën. Ze kunnen met Beyond Good & Evil 2 volop testen en ze kunnen prototypes maken op een high-end PC en daarmee vast de mogelijkheden bekijken voor de toekomstige platformen.
Okay, do we cut everything and rebuild to these consoles, or do we try to move forward?
Uiteindelijk zal Ubisoft een keuze moeten maken; blijven we doorontwikkelen en zien we wel waar we belanden of stoppen we en gaan we de console-versies bouwen? Aldus Ancel. Dat dit een ambitieus project is, blijkt maar weer.

  1.   
    M@tthijs's avatar

    Als ze maar niet in dezelfde kuil als Duke Nukem Forever vallen. Want op een gegeven moment is een game gewoon outdated. En dat zou eeuwig zonde zijn bij een spel als BGE2.

  2.   
    Hitman047's avatar

    Dit zou wel eens heel goed een WII U exclusive kunnen gaan worden… 😉

  3.   
    ChielB's avatar

    Ze zitten volgens mij meer met de vraag of hun visie voor deze game niet te ver gaat voor de huidige generatie consoles. Dan zou het eerder een game worden voor de next-gen consoles. Outdated zoals een Duke Nukem Forever zal dan ook niet snel gebeuren lijkt mij, zolang je van begin af aan maar met de juiste, krachtige techniek/engine werkt. 🙂

  4.   
    tijn80's avatar

    ”Hitman047″ schreef, "Dit zou wel eens heel goed een WII U exclusive kunnen gaan worden… 😉 "

    Dat betwijfel ik. BGE was ook multiplatform. Sony maakt een nieuwe console, Microsoft zal dan niet ver achterblijven. Het zal gewoon een nextgen game worden.

  5.   
    MitchMitcher's avatar

    ik hoop dat het geen beyond good and evil forever word dat zou egt zonde zijn

  6.   
    Tibor922's avatar

    De maker van BG&E2 heeft al gezegd dat de Wii U niet echt een Next gen console is, hij heeft namelijk gezegd dat ie BG&E2 voor de next Gen is, ik hoop op een launchgame voor de Xbox3 😛

  7.   
    Mr Sonic's avatar

    Laat die dan maar snel uitkomen.

  8.   
    Hillianii's avatar

    Pfff Ze gaven een trailer uit 3 jaar geleden en nu zitten we te wachten en te wachten…..