Empires & Allies is de concurrentie te vlug af via Facebook

De meesten onder ons wisten al dat Age of Empires Online en Civilization World later dit jaar hun debuut op het internet zouden maken, maar Zynga is de concurrentie toch weer te vlug af. Vanaf vandaag lanceert de uitgever namelijk Empires & Allies op Facebook.

Think CityVille meets Risk….
In het nieuwe spel van Zynga moeten spelers een rijk opbouwen dat sterk genoeg is om de aanvallen van tegenstander Raven af te kunnen slaan. Logischerwijs kunnen jouw vrienden je hierbij helpen, maar zij hebben nu ook de mogelijkheid om tegen te werken. Helaas zullen één op één gevechten niet mogelijk zijn in Empires & Allies.

  1.   
    gebruiker50081's avatar

    Kan het moeilijk een concurrerende game noemen… Een Facebook spelletje is natuurlijk heel wat anders dan bijvoorbeeld Age of Empires online.

  2.   
    Gamer_Unlimited's avatar

    Te belachelijk voor woorden, heb het voor een tijdje geprobeerd maar het komt nergens in de buurt van een goeie RTS.
    Bedrijven als Zynga moeten zich schamen om deze grap.

  3.   
    Sarge's avatar

    Tss, hoe kunnen dit soort spelletjes beter worden dan games als AoE? Facebook zou zich beter wat bezighouden met het fixen van allerlei bugs enzo ipv van die stomme spelletjes erop te smijten. De chat blijft constant hangen of verzend/ontvangt geen berichten 😡

  4.   
    GENERAL_DS's avatar

    Sarge schreef, "Tss, hoe kunnen dit soort spelletjes beter worden dan games als AoE? Facebook zou zich beter wat bezighouden met het fixen van allerlei bugs enzo ipv van die stomme spelletjes erop te smijten. De chat blijft constant hangen of verzend/ontvangt geen berichten 😡 "

    facebook maakt deze games niet. als ik het goed heb.

  5.   
    Stephan123's avatar

    Facebook maakt inderdaad niet deze games, Zynga maakt ze 🙂