GN Poll: Van welke franchise zou jij graag een LEGO-game zien?

Voor veel scholieren is inmiddels een periode van welverdiende rust aangebroken: de examens zitten erop. Sommigen zullen de komende dagen lachend doorbrengen, anderen tellen de weken tot de uitslag angstig af. Maar hoe dan ook: als je dit leest betekent dat dat je de tijd hebt gevonden om je in de nieuwe GN Poll te verdiepen en daar zijn wij uiteraard ontzettend blij mee.

Maar laten we eerst even terugblikken op de poll van 16 mei. De release van L.A. Noire, nu al รฉรฉn van de belangrijkste games van dit jaar, was toen slechts enkele dagen van ons verwijderd. Daarom vroegen wij ons af of jullie van plan waren dit spel aan te schaffen. De uitslag was opvallend positief: maar liefst 23% van de stemmers wist al dat hij of zij het spel op de dag van de release in huis zouden halen, terwijl 31% van plan was het spel later aan te schaffen. 46% wist al zeker dat dit spel hun huis niet inkomt. Een greep uit de reacties:

jaime360gamer:

Absoluut ik heb hem ook al gereserveerd en ik hoop hem dan ook vrijdag met de post te ontvangen. Het lijkt mij echt een heel gaaf spel en ik ben blij dat Rockstar eigenlijk 1 van de enige is die nog echt risico’s durft te nemen met hun games en na de western Red dead redemption nu met een echte detective komen. Alleen al daarvoor ben ik de laatste tijd steeds meer een fan geworden van rockstar games want als rockstar iets maakt dan doen ze dat wat mij betreft zeer goed.

Kortom ik kijk uit naar iets vernieuwends en ik kan niet wachten totdat het eindelijk vrijdag is en helemaal los kan gaan met LA Noire. Rockstar is TOP!

Dude…:
het lijkt me een top spel, maar ik wil tegenwoordig meer dan alleen een singleplayer. dan heb ik het niet persee over een MP maar over wat extra’s omdat het spel anders zo snel voorbij gaat. ik haal hem denk ik nog wel uit de budget bak later.
Neolite:
Nee, aangezien de game niet op de PC uit komt. Dit vind ik toch echt een zwaktebod van Rockstar. Als je de game voor de Xbox360 kan maken, dan wil hij ook uitstekend op de PC.

Nieuwe stelling
Pirates of the Caribbean 4 draait sinds vorige week in de bioscopen en breekt, zoals verwacht, opnieuw alle records. Telltale, de ontwikkelaar van de LEGO-games, besloot op dit succes mee te liften en legde gelijktijdig met de release van de film een heuse LEGO Pirates of the Caribbean videogame in de winkels. Nu zijn wij benieuwd: welke franchise zou jij graag de virtuele blokjesbehandeling zien ondergaan? Of heb je het inmiddels wel gehad met al die LEGO-games? Daarom luidt de stelling van deze week:

Van welke franchise zou jij graag een LEGO-game zien?

Laat het ons weten door op de poll te stemmen en vergeet niet hieronder een reactie achter te laten. Misschien verschijnt jouw mening dan over twee weken wel in het volgende GamersNET Poll-bericht! Alvast bedankt voor het stemmen, wij zijn benieuwd naar de uitslag.

  1.   
    Koen45's avatar

    Lord of the Rings. Zat ik een tijdje terug al aan te denken. Dan beetje goed het verhaal na maken zoals bij de anderen en ik ben tevreden ๐Ÿ™‚

  2.   
    Cyb3rp3n0zah's avatar

    l.a noire zou idd ook op de pc moeten verschijnen jammer dat dit niet is gedaan

  3.   
    nigel1994engel's avatar

    hahah wat dacht je van lego x men

  4.   
    DGonlag2's avatar

    Lord of the Rings. Perfect gewoon voor een Lego spel. Veel dingen te verzamelen, je kunt er veel humor in stoppen en het ziet er ook nog eens leuk uit. Daar kunnen ze een heel erg uitgebreid spel van maken en ik hoop dan ook dat deze ooit in de winkels verschijnt.

  5.   
    FishHookz's avatar

    Lego Assassin’s Creed xD

  6.   
    desxeon's avatar

    LOTR lijkt mij echt super vet om dat in een Lego te zien, dan heb je eindelijk een keer iets vernieuwends, dan altijd lego Batman of Indiana Jones.

  7.   
    FioranoJC's avatar

    Of een LEGO Call of Duty!

  8.   
    Fabianb's avatar

    Gewoon, pirates? Helaas kan ik daar niet uit kiezen dus dan maar LOTR ๐Ÿ™‚

  9.   
    nuclearnemo's avatar

    Lord of the Rings lijkt me echt wel vet als lego games…vraag me alleen af hoe ze de verschillen in lengte willen weergeven (bijvoorbeeld hobbits en Ents bijvoorbeeld..xD).

  10.   
    Deadstriker's avatar

    Call Of Duty lego

  11.   
    R1chardTM's avatar

    LEGO Lord of the Rings zal ik zeker kopen, al klinkt LEGO X-Men me ook goed in de oren. ๐Ÿ™‚

  12.   
    spychohead's avatar

    lego star wars 3 ๐Ÿ˜›

  13.   
    timishier's avatar

    hl 2 in lego zou vet zijn en dan gewoon top down en niet first person ๐Ÿ˜€

  14.   
    Phil's avatar

    Lord of the rings. Ze hebben met PotC laten zien dat ze ook 12+ games kunnen maken van Lego. Ik denk LotR prima van Lego kan gemaakt worden.

  15.   
    Broodbeleg's avatar

    Bij veel van de opgegeven titels, behalve LotR en X-men, is er in feite maar 1 hoofdpersoon. Dus het co-op spelen, waar het bij de LEGO games eigenlijk om draait, is daar saai. Je speelt dan continu met dezelfde poppetjes, Back to the Future, of speler 2 speelt met een totaal onbekend character, bijvoorbeeld Spiderman.
    LotR zou daarom het beste uit de bus komen, veel characters, goed verhaal en genoeg mogelijkheden om het grappig te maken door Tt. =)

  16.   
    lassieman's avatar

    nuclearnemo schreef, "Lord of the Rings lijkt me echt wel vet als lego games…vraag me alleen af hoe ze de verschillen in lengte willen weergeven (bijvoorbeeld hobbits en Ents bijvoorbeeld..xD). "

    Met sommige lego spelen (en ook met echte lego) heb je al grote en kleine mannetjes. Het verschil zit dan in de benen ๐Ÿ˜‰

  17.   
    Sarge's avatar

    Sowieso The Lord of the Rings! ๐Ÿ˜›

  18.   
    twoakrm's avatar

    lego gewoon legocity ofzo iets …

  19.   
    Rijstekorrel's avatar

    Lord of the rings ๐Ÿ˜€

  20.   
    Leon's avatar

    Fabianb schreef, "Gewoon, pirates? Helaas kan ik daar niet uit kiezen dus dan maar LOTR ๐Ÿ™‚ "

    Daar kun je niet voor kiezen omdat er al een LEGO Pirates game is ๐Ÿ˜‰ Het gaat hier om nieuwe, nog niet bestaande LEGO-games.

  21.   
    Jarek's avatar

    Lord of the Beste Filmreeks ooit Rings.

    Doe mij die maar ๐Ÿ˜€

  22.   
    )GN(-Erik's avatar

    Ik heb liever een game met hun eigen franchises zoals Castle, Atlantis, Power Miners en misschien nog wat meer van de oudere thema’s. Maar dan natuurlijk wel in de zelfde vorm van de console/pc Lego games van dit moment.

  23.   
    PSPfreaky's avatar

    Ik zou wel een LEGO Uncharted game willen zien. Het spel zit vol avontuur. Daar weten de gasten bij
    Traveller’s Tales wel raad mee. Grappige verhalen, veel klimmen en klauteren en natuurlijk vechten en schieten. ๐Ÿ˜›